![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
|||
|
|||
|
Prodaje se Bocanov basprim, cijena 1000 eura sa koferom.
Vlasnik: Miro Lučić Kontakt: 098/845-252 |
|
|
|||
|
|||
|
kolega štoj e ?nitko ne kupuje original Bocana :Ta tambura odnosno bas prim je od tvog tate ako se ne varam .ajmo ljudi,ajmo slavonci pa nisu Sikirevci daleko .mogu samo da potvrdim da je ovaj bocan sa slike odlična tambura,ili više volite da Vam šverceri valjaju cijene preko tauzenke eurića paonda vi letite ko muve!na ovaj bas prim jesvirano tridesetak godina paljudi tambura je zaradila dobrih para usvatova nije stajala u ormaru. krlavin ml. morao sam da te reklamiram jer vidim nitko ne trza .a basprim ok
|
|
|
||||
|
||||
|
Moze zanijena za kudlika
|
|||
|
|||
|
ferdo66, nije od njegovog tate basprim nego je to, na slici taj koji je na prodaju tj. od Mire. možeš mirno spavat, čovjek je napravio samo uslugu, usliko i stavio oglas....
|
|
|
|||
|
|||
|
da.da upravu si bas prim od baje iz Babine Grede ,neda stari Iva svog Bocana ni za šta na svijetu. ali nisam ništa fulo i ovaj je ok ,znači narode ajde u Babinu Gredu!
|
|
|
||||
|
||||
|
zamijena ne dolzi u obzir
| Način Prikaza | |
|
|