![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Prodajem Snajderov prim(Adam ili Karlo Kudlik??)Torminu kontru,,kontru B.Trupela,kontru1(radionica Mandic).
Cjene... hmm...prava sitnica... a poreklo...halo Bing.. ima jos dosta toga. .................................................. ............................................. Zaboraviti dobro,nije dobro;zaboraviti zlo --- e to je dobro. Last edited by zoran.simic.kontra; 12-10-2009 at 14:47. |
|
|
||||
|
||||
|
Nije loše al bi bilo lijepo da okačiš neke informacije o tamburama kao npr. kako su dospjele do tebe i tko ih je popravljao. Niti cijene nebi bile na odmet
|
||||
|
||||
|
Quote:
ako ih je ukrao to će sigurno reći i ovdije napisati...
|
||||
|
||||
|
Nisam spominjao krađu
Kad već prodaje četiri instrumenta, ljepo bi bilo znati koji detalj o kojemu
|
||||
|
||||
|
Pa u ovom svijetu krađe i lopovluka dobro je znati je li instrument ukraden ili nije, pogotovo kad se radi o ovako velikom oglasu od 4 tambure...
najvažnije je reko, graditelje čije su tambure a ostale detalje napismeno nije moguće dobiti, nego otići tamo pa čuti te detalje... kao da u oglasu za auto bude više informacija od marke i tipa vozila, godišta i datuma isteka registracije, ponekad nema ni cijene, baš kao ni u ovom oglasu
|
||||
|
||||
|
Quote:
Sad i mene malo kopka tko to doma ima 3 kontre pa ih prodaje sve plus prim...
|
||||
|
||||
|
Quote:
pretpostavljam da ih ima više pa ih se želi riješiti odjednom....vjerojatno je kolekcionar
|
||||
|
||||
|
imam ja 3 kontre i jos koju preko, 5 primova, 4 cela,beges 2 violine, 1 gajde,2 bas prima i nekoliko instrumenata koji nisu u svirnom stanju . aj me molim te prosvetli otkud i meni toliko instrumenata. pusti coveka da prodaje tambure na miru ako te vec ne zanima trgovina jer da si kupac vec bi znao i kakve su tonski i koja je cena a ne da coveka etiketirate kao lopova
|
||||
|
||||
|
Ma, imam i ja tambura za tercu i sve druge intervale zajedno...ala će to da "kopka" kad budem dao ponudu???
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
|||
|
|||
|
Miso, nemoj zuriti ,sacekaj jos malo, da ja ovo raskrcmim pa onda ti navali na intervale
Last edited by zoran.simic.kontra; 19-09-2009 at 22:50. |
![]() |
|
|