View Single Post
Staro 08-06-2011, 10:38
_maestro_'s Avatar
_maestro_ _maestro_ je odsutan trenutno
Vrlo opaki diskutant

Registriran: Oct 2006
_maestro_ zrači veličanstvenom aurom_maestro_ zrači veličanstvenom aurom 156
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by dkranjce Vidi Post
ne znam pozadinu i detalje, pa ne mogu komentirati, ali ne mogu a da se ne prisjetim takve situacije sa splitskim festivalom, kad su se održavala paralelno 2 splitska festivala. jedan je zadržao originalnu lokaciju na prokurativama, a drugi je dobio izvorni termin - prvi vikend u srpnju, na početku turističke sezone...
razlog su isto bile svađe i prepucavanja oko toga tko će biti "glavni gazda".

epilog je darwinistički - u takvoj situaciji preživljava onaj bolji i sposobniji.

druga asocijacija mi je jedan moj davni post, kad sam spominjao 2 kuda, jedan iz gornjih, a drugi iz donjih črčmrljevaca.
zajedno imaju resursa jedva za napraviti jedan pristojan kud, ali onda bi morali imati i jednog predsjednika, a to je bilo nemoguće dogovoriti, pa su i gornji i donji črčmrljevci napravili svaki svoj črčmrljevački kud, oba nesposobna za normalno funkcioniranje. taština oba predsjednika je bila zadovoljena.
program nisu mogli izvesti ni jedni ni drugi, ali su zato uspješno trošili novce iz proračuna za svoj (ne)rad...

... interesantno je kako su političari nezaobilazni faktor u bilo čemu.
... interesantan je i stav gospodina ronka: jedan gradski i koliko hoćeš seoskih festivala.
sprda li se on to s organizacijskim sposobnostima "druge strane", pokazuje li nehotice neke svoje stavove (grad bolji od sela i tako to...)?
Reply With Quote