View Single Post
Staro 08-09-2010, 16:58
VeljoSB's Avatar
VeljoSB VeljoSB je odsutan trenutno
Opaki diskutant

Registriran: Sep 2008
VeljoSB će postati slavan vrlo brzo 74
Uobičajeno

po svemu ovome onda dolazim do zaključka da treba napraviti jednu pjesmu koja će biti dobro tekstualno osmišljena, da će na taj tekst leći dobra melodijska podloga, odlično aranžirana, u dobrom tempu pa bi to ajmo reći zadovoljilo sve ukuse...iako to baš i nije uvijek tako nego ima stvarno svega.

al dobro, u svakom slučaju treba se pojavljivati, da te ljudi čuju, da vide kavim i koliko dobrim "poslom" se baviš.

vidim neki pogrešno zaključuju, ja sa svojim bendom ove godine nisam bio na požegi, nismo se prijavili iz nekih drugih razloga, nebitno...ali 5 do 12 je ispalo da pratimo jednog solistu, i eto čistog primjera jednostavne pjesme gdje smo na samo jednoj probi uvježbali i svirku i pjesmu i otišli u požegu...

bio je svjestan da će jako teško proći dalje u finale samo iz jednog razloga, jer nema svoj vlastiti bend (razišli su se uoči festivala) a tamo se prijavio pod imenom benda, i tu je priča stala, a o tome kako je pjesma prihvaćena sama publika govori.
zato kažem da će pjesma isplivati kad tad, kao i prošle dvije pjesme sa proteklih festivala.

nikome nisam htio podcijeniti njegov rad da se razumijemo, ali po meni bilo je na polufinalu i boljih pjesama koje su zaslužile prolaz dalje, no tko smo mi da o tome odlučujemo..