po svemu ovome onda dolazim do zaključka da treba napraviti jednu pjesmu koja će biti dobro tekstualno osmišljena, da će na taj tekst leći dobra melodijska podloga, odlično aranžirana, u dobrom tempu pa bi to ajmo reći zadovoljilo sve ukuse...iako to baš i nije uvijek tako nego ima stvarno svega.
al dobro, u svakom slučaju treba se pojavljivati, da te ljudi čuju, da vide kavim i koliko dobrim "poslom" se baviš.
vidim neki pogrešno zaključuju, ja sa svojim bendom ove godine nisam bio na požegi, nismo se prijavili iz nekih drugih razloga, nebitno...ali 5 do 12 je ispalo da pratimo jednog solistu, i eto čistog primjera jednostavne pjesme gdje smo na samo jednoj probi uvježbali i svirku i pjesmu i otišli u požegu...
bio je svjestan da će jako teško proći dalje u finale samo iz jednog razloga, jer nema svoj vlastiti bend (razišli su se uoči festivala) a tamo se prijavio pod imenom benda, i tu je priča stala, a o tome kako je pjesma prihvaćena sama publika govori.
zato kažem da će pjesma isplivati kad tad, kao i prošle dvije pjesme sa proteklih festivala.
nikome nisam htio podcijeniti njegov rad da se razumijemo, ali po meni bilo je na polufinalu i boljih pjesama koje su zaslužile prolaz dalje, no tko smo mi da o tome odlučujemo..