Quote:
Originally Posted by ivan
pa reci neki festival koji proizvede više "hitova" nego požega...
okačio bi TI tamburu odavno o klin da nema pjesama kao što su sve je ona meni i puno takvih..... jer onda nitko živ ne bi znao za tamburu....
|
hm, zanimljivo..
dakle, nema smisla snimati i raditi na novom CDu ako se nije išlo na požegu, znači ne postoji šansa da upravo neka pjesma koja je na CDu postane hit samo zato jer nije bila u polufinalu ili finalu?
požeški festival je kao i svaki drugi, dakle pošalji pjesmu, ako ju žiri prihvati ideš na binu, pokažeš ju publici, a publika je ta koja će tu pjesmu najbolje ocjeniti, jer ja ne sviram samo ćiri i štefu u žiriju nego publici. a to je bitno, i ako te publika odjebe možeš se popišat na pjesmu i trud koji uložiš, ali ako i nakon festivala publika reagira pozitivno može ti biti na ponos ona dva stiha i tri akorda u pjesmi.
i tu su lole pametne, jer im je svaka pjesma hit, znaju što očekuje naša publika i tako rade, koliko puta u zajebanciji znamo reći da su lole KUD, ali boli njih ona stvar, oni znaju svoj posao, i to jako dobro.
lijepo je čuti bogatu harmu u pjesmi, krasne stihove, ali ovisi koga "gađaš" tom pjesmom, žiri koji očekuje vrhunsku kvalitetu ili publiku koja traži pjemu na ho-ruk...
ponovit ću, pjesma i album se prodaju publici a ne žiriju, od žirija je samo bitno da ti da šansu da se popneš na binu.
a ono što sam napisao - daj dvije-tri lagane, a ostalo veselo, ne govorim jer ja tako mislim, već zato jer sam upravo razgovarao sa kolegom koji to zna iz svojih pouzdanih informacija...