Pa da nije problem,ali daj pretresi polufinalnu vecer i finalnu,a prvoj svega par izvodaca ima snimljeno CD ili dva(ostali nemaju),dok u finalu svega par ima ispod deset izdanja! Mozda ovi i jesu snimili i neke pjesme da se snime,ali svi mi znamo brdo pjesama nabrojati od svakog od njih,a sa polufinala znamo od svih ukupno mozda po jednu dvije pjesme(cast rijetkim iznimkama),za neke nismo ni culi do sada.I TO POSTIVAM,jednom se mora krenuti i ako je to polufinale,ja sam prezadovoljan.

a snimat nije problem,ako si ozbiljan i ustrajan,nije, ali brdo je onih koji to sve olako shvate,pa im je problem snimiti jednu pjesmu,a gdje je tu samo jedan CD,ili 10 ili vise CD ,ali misle da u raspravi sve znaju o svima.JA sam htio reci da treba imati iza sebe puno pjesama i rada(neke uz najbolju namjeru ispadnu bolje neke losije,nema veze,neke produ bolje kod publike neke losije,rad se doci na svoje),iskustva,autora,i onda to krene samo od sebe,a ne treba se zamarat sa nekakvim sitnim pravdama i nepravdama,toga je uvijek bilo i bit ce! ALI tko ne radi ozbiljno na tom djelu "karijere",sta moze ocekivati?