nema veze ljutim li se ja ili ne. ionako svatko od nas donosi zaključke za sebe, a na osnovu svojih vlastitih životnih spoznaja, iskustva, ali i u okvirima vlastitih limita. tu se ne može ništa promijeniti. tako je i amen.
ali, eto, možda između ostalog postoji mogućnost da sam reagirao na pisanje dvojice diskutanata čije sam dijelove komentara protumačio kao zlobne i ružne.
ružne zbog toga jer tatićeve godine nemaju ali baš nikakve veze s problemom o kojem se na ovoj temi raspravljalo, nisu nikakav argument.
stoga se nameće zaključak da im je jedina svrha bila nisko udaranje, ruganje...
korištenje nečije životne dobi u svrhu niskih udaraca jest dobna diskriminacija, za razliku od nidinog pokušaja objašnjenja kako on čipija isto zove dedica, što nije dobna diskriminacija. to nido samo pokušava zamutiti vodu i relativizirati, ublažiti svoj ružni postupak. i time pokazuje da je svjestan svog postupka.
možda mi je namjera bila potkajlati te diskriminatore da razmisle o svojim ružnim riječima i preispitaju svoje stavove.
čista i plemenita namjera.

točnije, reagirao sam na satarašev post (nido se našao tu usput) i naveo kako se slažem s dosta toga što je napisao, ali ona podbadanja zbog "vremena kojeg tatić nema" su srušila sve ostalo korisno što je naveo.
stoga me smeta banaliziranje i svođenje cijele priče na "kuju koja ne laje radi sela". da nema tog laveža, o čemu bismo trkeljali na ovom forumu u ovo kišno subotnje popodne?