View Single Post
Staro 17-02-2010, 17:10
_maestro_'s Avatar
_maestro_ _maestro_ je odsutan trenutno
Vrlo opaki diskutant

Registriran: Oct 2006
_maestro_ zrači veličanstvenom aurom_maestro_ zrači veličanstvenom aurom 156
Uobičajeno

ako ćemo stvar gledati striktno i doslovno, točno je da ne trebaš nikakav alibi, nikakva objašnjenja svojih poteza, niti odobravanja.
ti si vlasnik foruma (što mi je inače drago, jer ispalo je kao da se mene pitalo koga poslije dkranjcea) i možeš zaključati ili pobrisati sve teme, cijeli forum i gotovo.
ali ti ne želiš ugušiti forum... drugi izbor ti je - kompromis. jebajiga, tako stvari stoje.

osobno mislim da je ovo s brisanjem tatićeve teme pretjerano. nema tu nikakvih objektivnih mogućnosti niti razloga za bilo kakve tužbe i bilo čiju odgovornost.
da postoji tema o meni ne kao o privatnoj osobi, nego kao o tamburaškom profesionalcu koji živi isključivo od vođenja tamburaških orkestara i pisanja aranžmana za tambure, ne bih joj se protivio, bez obzira na moguće negativno napisane postove i mišljenja.
zato mislim da imam pravo očekivati i da se i drugi drže takvog principa.

drugi je problem što teško ili nikako razaznajemo tu granicu između javnog i privatnog, pa često je prelazimo u raspravama. bilo da prigovore na svoj račun doživljavamo isključivo osobno ili sami prigovaramo drugima i prijeđemo granicu osobnog.

nadalje, malo mi ružno i ponižavajuće izgleda da sve ovo pišemo u smeću.
na ovoj temi su se javili ljudi kojima je najviše stalo do foruma.
svi su se javili isključivo zato jer su osjetili da bi brisanje teme o tatiću mogao biti presedan koji bi mogao imati i žešće posljedice na rad foruma.
čista pozitivno usmjerena kritika. to nije smeće. naprotiv. to nije graktanje radi graktanja. nije niti mlaćenje prazne slame, nego reakcija ljudi kojima je stalo. barem što se mene tiče.

Last edited by _maestro_; 17-02-2010 at 22:50. Razlog: korekcija netočnog navoda :)))
Reply With Quote