View Single Post
Staro 16-02-2010, 01:39
Mislav's Avatar
Mislav Mislav je odsutan trenutno
Opaki diskutant

Registriran: Mar 2007
Mislav je na dobrom putu 32
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by Vedran Vidi Post
Nije, ali je u mom vlasništvu, a budući da se meni ne da natezati ni s g. Tatićem a ni s bilo kime drugim, tema je obrisana. Nažalost, poruka koju sam dobio je privatna, tako da neću njen točan sadržaj prenositi ovdje, ali iz poruke je jasno da je g. Tatić osjetio povredu časti, jer na diskutante, koji su sudjelovali u toj temi, gleda kao na osobe nedostojne pisanja o njegovom liku i djelu.
Vedrane, cijenim tvoj stav da ti se ne da "natezati" s nikime, pa si onda obrisao tu temu, ali htio bi se osvrnuti na spomenutog gospodina.
Osobno g.Tatica neznam i nisam imao prilike svirati na njegovim tamburama, ali mislim da jedan iole ozbiljan covjek ne bi trebao obracati paznju na nesto sto pisu, po njegovom sudu nedostojne, osobe.
Ajde da su ga kritizirale ili hvalile kompetentne osobe, pa onda to ima svojevrsnu tezinu, ali ovako je to u najmanju ruku smijesno i meni osobno vise govori o samom majstoru, kao osobi, nego o tamo nekim nedostojnim diskutantima koji pisu pokude ili pohvale na njegov racun.
Ovako ispada smijesna i nimalo ozbiljna osoba jer ga smetaju losi komentari na nekom internetskom forumu koje su napisali kojekakvi exeri.
Sve u svemu
Iskreno me bas briga za to, ali gdje bi dosli da svi majstori kazu da zele da se njih ne spominje ovdje jer su svi nedostojni pricati o njima?
Na kraju necemo moci pricati o majstorima koji rade tambure na TAMBURASKOM FORUMU

www.ts-legolas.com
Reply With Quote