View Single Post
Staro 27-03-2009, 16:16
saky's Avatar
saky saky je odsutan trenutno
Opaki diskutant

Registriran: May 2006
saky će postati slavan vrlo brzo 56
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by _maestro_ Vidi Post
sitnica... pa i nije sitnica, ali nije niti neko prijelomno pitanje. to je čisto tehničko pitanje.
bitno je da postoji namjera i da je donesena odluka, a to je riješeno ukoliko je točno ono što je klas napisao. nadajmo se da jest.
neznam, ja sam jako skeptican u vezi svega toga..tu se sve radi o nekim tehnickim pitanjima..koje instrumente obuhvatiti studijem, koji stim svirati, po kojoj literaturi raditi, kakav postav desne ruke, kakva trzalica..sve to mozda izgleda kao pizdarija ali smatram da su to jako bitne stvari ako se zeli krenuti u akademske vode..x puta je raspravljano o tome (pa i ovdje na forumu) da se mi sami ne mozemo dogovoriti oko svih tih sitnica a ne postoji inicijativa da se sve to standardizira(ili postoji ali nema nikakvog odjeka u krugovima u kojima bi trebalo)..iako bih ja kao i basdzija (i nadam se velika vecina ostalih tamburasa) bio presretan da se tako nesto u skorije vrijeme desi, cini mi se da cemo taj film ako ga uopce budemo gledali vidjeti za nekih desetak (mozda i vise) godina..daj boze pa da sam zloguki prorok..