s novom verzijom foruma stigle su neke promjene na koje je reagiralo nekoliko ljudi, pa stoga evo svima na znanje...
radi se o "visitor message" kartici koju svatko ima u svom profilu.
poruke koje se tamo napišu, svatko može obrisati iz svoje kartice, ali ne potpuno.
kad se te poruke obrišu, ostali ih ne mogu vidjeti, ali vlasnik profila će uvijek vidjeti zaglavlja obrisanih poruka na svojoj kartici. ideja je valjda da se u slučaju potrebe obrisane konverzacije mogu vratiti.
nekima to može smetati, pa zato upozoravam.
__________________
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit
|