View Single Post
Staro 09-04-2008, 14:36
Sale's Avatar
Sale Sale je odsutan trenutno
Diskutant

Registriran: Mar 2007
Sale je na dobrom putu 10
Uobičajeno

ajde ovako... posto i sam nekad idem s njima svirati kad trebaju zamjenu...naravno radi se o deckima iz t.s. zora osim rude koji je tu po zamjenskoj duznosti...

sinisa je vrlo dobar... fali mu malo finoće, dosta dere po tamburi... ima nesto i kuzi stvar .... ima vec jedno vece iskustvo u svirci u kudovskoj i gažerskoj ( poceo je valjda svirati s starim od kad je mogao drzati tamburu u rukama) i to koristi i istice se od ostalih sviraca u toj regiji ...
mana mu je kaj je tvrdoglav i misli da sve zna..ako nece shvatiti da postoje i bolji tamburasi i siriti svoje vidike ostati ce samo selska prica...

kazem imam potencijala i trebao bi ga iskoristiti ...a vidjeti cemo kaj buducnost nosi...

hrva ima to nesto o cemu je netko spomenuo samo nije ona prava tamburaska dusa nego vise voli zabavnjak na tamburama...

definitivno tu fali jedan decko koji inace svira s njima ali nije na snimci tomislav - moj brat ( basprimas) koji po mome misljenju u svirci basprima jede i sinisu i hrvu i rudu i ostale na podrucju regije di sviraju a i sire.
samo mu fali repertoara i gaziranja onog pravog s pravom ekipom...
s kolegama podjeli bakšiše...

Noći su ti izrezale čelo,
svaka noć je novu boru dala.
Ujutro ćeš s taxistima kući
i damama sumljivog morala....
Reply With Quote