Tema: Gazde
View Single Post
Staro 15-12-2006, 03:38
_maestro_'s Avatar
_maestro_ _maestro_ je odsutan trenutno
Vrlo opaki diskutant

Registriran: Oct 2006
_maestro_ zrači veličanstvenom aurom_maestro_ zrači veličanstvenom aurom 156
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by smele
... solo od 3 tona, al koji zvuuuccceee... ili kod nas je takav isti tip Homoky...

alo, homoky i 3 tona. prije 3 tone. tonova, naravno.

@hrvoje: rubrika jeste li znali da ide dalje....
jeste li znali da su gazde počeli svirati u kudu ina-naftaplin. breka je vodio folklor, a miki svirače. i onda su oni, maloljetni poćeli svirati gaže. nazvali su se neki novi klinci, po balaševićevoj pjesmi. i snimili su neki materijal. i počeli se provlačiti kroz medije. i čulo se za njih. i tako.
kad su malo poodrasli, većina postala punoljetna, nisu se više htjeli zvati klinci, nego su napravili neki dernek s novinarima i objavili da mijenjaju svoje ime u - gazde. bila je ta informacijama u većernjaku. na uoćljivom mjestu.

za to vrijeme u kudu ina-naftaplin breka je i dalje vodio folklornu sekciju. svirali su neki drugi klinci i nije ih više vodio miki. s tim klincima je breka sam pokušao kao miki s gazdama. nadjenuo im ime baruni. mi smo ih od milja zvali babuni. bez zloće, jednostavno nam je fora zvućalo baruni-babuni... i pokušavali oni tako, pokušavali i ništa se bitno nije događalo dok se odnekud nije pojavio rus miroslav.
eto, to je bila prića za laku noč.
anegdotica po hrvojevoj želji.

Last edited by _maestro_; 15-12-2006 at 03:41.
Reply With Quote