Quote:
Originally Posted by IvanZU
....ne sviđa mi se što se toliko proziva Iću po forumu, jer čovjek očito nešto radi svidilo se to nama ili ne....
i prijašnjih godina se festival mogao nazvati festival V.V Škorvage a i drugih.....to nije nikog smetalo (bar ne ovak javno) pa mislim da nije u redu....Ima Iće i u drugim temama dosta...
|
a meni se ne sviđa što se toliko proziva iću po festivalu. 5 puta... nije fer prema drugima.
radi ića, to stoji. ali rade i drugi. i njihov rad ne treba tretirati na ovakav način.
isto tako stoji ovo za v.v.škorvagu. i oduvijek sam to govorio, samo nisam bio na forumu.

govorio sam to od i kad je veljko valentin, odnosno njegov bend i ćiro izašao s pjesmom laže selo lažu ljudi. to je bilo znači jako davno. 1992.
iako se po tadašnjim propozicijama festivala pobjednička pjesma proglašava tek iduće godine, na novom festivalu, znači nakon godinu dana, veljko je u svakoj prilici gdje god je mogao od prvog dana svima, u javnosti izjavljivao da je laže selo pobjednila... a još je k tome bio i direktor festivala.
kad sam direktor festivala gazi svoja pravila, šta očekivati? najgore mi je što se te bitne stvari od početka ne mijenjaju i nitko ih ne primjećuje. ja možda ne mislim tako, ali znam puno ljudi s estrade, pa čak i tamburaša samih koji misle da je to seoski vašar s tv prijenosom a ne festival. kome od njih to treba.
opet pokušavam požegu usporediti s drugim festivalima, ne u hr, nego vani.
jedno od ključnih pravila svih festivala je to da nitko iz uprave festivala se ne može natjecati na svom festivalu. škorvaga je recimo kao dugogodišnji direktor pobjeđivao sa svojim pjesmama, slučajno su baš njegove pjesme bile izvođene zadnje, i slično.