View Single Post
Staro 09-12-2012, 10:07
SBruno SBruno je odsutan trenutno
Diskutant

Registriran: May 2009
SBruno je na dobrom putu 20
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by UrsaMajor Vidi Post
Pogotovo kada još storna pola računa, onda sigurno neće reći koliki je bio promet.

Meni je to sve jasno.
Nismo mi nasjeli na glupu priču, jer je pre glupa da bi bila realna.
Samo smo smatrali da ćemo za svoj rad biti plaćeni.
Za početak smo sastavili i promotivne cijene, ali samo za početak.
To je razlika jer je dotični svijesno zamjenio PROMOTIVNO sa BESPLATNO, a to dvoje semantički nije isto.

Na žalost, ovdje se radi o našem zaribu, o našoj krivoj procjeni.
Pa budemo poduzeli sve da se to ne ponovi...

A angažmana koji su nadahnuće za svakog tamburaša, znam da hvala Bogu još ima.
Tako da ove priče još uvijek nisu baš pravilo nego rijetkost.

Poanta je bila samo da se objelodani prevarant.
Uvijek je bolje staviti informaciju, pa nek' ljudi znaju...
Ne znam,kolega,šta reć,nego žao mi je što prolazite kroz takve situacije.No,jedno je sigurno,ne bi svirao definitvno ako je neka isplata dogovorena,recimo nakon dvije svirke,a nije isplaćena.Tu definitivno nešto ne štima,tako da smatram da je realno ako taj promet(neki)nije ostvaren,da niste isplaćeni.Oprosti,to je moje mišljenje,tako je to,ako nema para,nema ni drugara...Samo bih rekao da tu neke stvari treba mijenjati,ali gazda lokala bi trebao poraditi na vlastitom marketingu,a ne vi,vaše i naše je zabavljati goste,a taj vlasnik treba poraditi na pristupačnim cijenama i osmišljavanju "sadržaja"te neke večeri.Super je to što dolaze "vaši"prijatelji i gosti,ali ako i to nije dovoljno,valja tražit drugi lokal ili posao.Danas definitvno nije lako tako svirati i tezgariti,ali baš zato treba malo bolje promisliti i osmisliti šta i kako raditi,ne treba "silom prilika"ili neprilika svirati....I molim te,promijeni boju fonta,ubi oči čitajući...Pozdrav i bez neke ljutnje...
Reply With Quote