View Single Post
Staro 28-06-2012, 11:10
daddo daddo je odsutan trenutno
Član

Registriran: May 2012
daddo je na dobrom putu 10
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by Benito Vidi Post
A majketi, kakve su ovo dječje spike? Ako ćemo tako, ni ti se nisi predstavio. Glupo se ovako ponašati po forumu, a nemaš pokrića za to. Čovjek je tu došao s pitanjima, a ne da ga se odjebe s foruma što hitnije, nije ovo ekskluzivno mjesto na koje dolaze samo "odabrani", a svi koji imaju neko početničko pitanje služe samo zato da netko izliječi svoje komplekse na njima. Ja mislim da je daddo kulturno i pristojno pitao sve što ga zanima i ako netko ima volju, neka mu odgovori. Ako nema, nek se kloni teme.

@daddo: nemoj zamjeriti, ali Kudlikove tambure u originalnom stanju (kakva je bila tvoja prije reparacije) su rijetkost, ljudi ih traže jako dugo i plaćaju velike cifre da bi ih nabavili, i zato je nekima ovo što si ti napravio sa svojom tamburom nepojmljivo. Naravno, mislim da se ti ne bi trebao brinuti oko toga, tambura je tvoja i s njom možeš raditi što hoćeš, ali možda bi bilo bolje da si se ovdje registrirao prije nego što si dao tamburu na popravak, možda bi te netko razuvjerio i odgovorio od npr. farbanja u crno.

edit: daddo, zaboravih napisati, onaj dio sa Srbima ti nije trebao, neki su te tu malo i zbog toga nagazili..

hvala ti prijatelju. drugi su odmah poceli spiku koju nisam razumio. naglasio sam da sam pocetnik i sto je najgore u mom kraju tamburica se ne cijeni kao u Panoniji i svatko misli da je to samo komad drveta. cuo sam za majstora Kudlika ali nisam imao pojma da bi jedna od njegovih tambura mogla zavrsiti u mene. jos se ne razumijem u tambure i htio sam nesto nauciti na ovom forumu ali mi se prvi dojam nije svidio, ima par korisnika koji se smatraju glavnima i boljima od ostalih i oni dominiraju na neki svoj nacin. tebi svaka cast, ljudina si. hvala sto si mi objasnio. a to sa Srbima, pa nisam nista krivo rekao. zasto da se stidim reci da sam htio Trobojnicu? ta Hrvat sam i ponosim se njome i ovom Crnom bojom. postujem Srbe, ljudi su i imaju ista prava kao i mi i svi ostali na ovome svijetu. to je isto da je on htio staviti petokraku na tamburu ali nije htio buduci da mu je majstor Hrvat radio. nadam se da se nitko nece naci uvrijedjen. ta krajnje je vrijeme da se postujemo, ljudi. moramo zavrsiti te ratove, pa sto je bilo u proslosti, bilo je. tamburica i pjesma nas mogu spojiti, jos uvijek. uzivamo u tome pozdrav svima
Reply With Quote