04-06-2012, 10:02
|
|
Mlađi diskutant
|
|
Registriran: Jan 2011
25
|
|
Quote:
Originally Posted by Cazze
nisam ja nikog mislio uvrijedit time sto sam trazio note ili ista, jer kao sto sam rekao neznam uopce kako to kolo zvuci, zato sam trazio ako ko ima da uopce cujem kad odsviram kako to zvuci, da znam koje je to tocno kolo, nasao bi snimak i skidao...gospodin nam je rekao Bosansko kolo...to mi je malo preosiran opis, na yt-u ima hrpa zapisa, sve razlicito, i sve pise bosansko kolo, pa sad ti znaj... :/ nisam nista lose mislio, nije mi ljeno skidat po uhu, al kad neznam sta moram skidat...u tom je problem...jedino sto znam da je rekao da on to zove bosansko kolo i tekst koji je rekao, nemoj te me drzat sad rijec za rijec, kolko sam upamtio kad nam je objasnjavao: "alaj bi se zigicala al mi neda mama, alaj cu se zigicati kad ostanem sama". Mislim da je tako rekao, nemoj ze me drzat za rijec, bilo je prije tjedan dana i kasno je bilo u vece.
cini mi se da nije to, nekako mi ne pada u uho, al kao sto rekoh gore pojma nemam kako to kolo uopce treba zvucit, znam samo to ime i to malo teksta ako sam dobro ga upamtio...ako itko zna koje je to tocno kolo nije mi problem skidat ga sam, samo da saznam kako se tocno zove...nisam mislio nista lose kad sam pitao...
|
znam na koje misliš...ajd ostavi mail tu..poslat ću ti
|