Tema: Rubala Show
View Single Post
Staro 30-05-2012, 01:14
Mario.zg Mario.zg je odsutan trenutno
Diskutant

Registriran: Sep 2010
Mario.zg je na dobrom putu 25
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by VeljoSB Vidi Post
Kako zna? Jer ga je vodio u tu istu bolnicu na taj isti odjel X puta, stari je bio bolestan, a na svoje sam oči vidio kako te nadrkane sestre postupaju prema starim ljudima. Doslovce kao prema životinjama, najmanje kao prema ljudima.
Naravno ne sve, ali dobar dio. I to se još na praksi uče biti takve, a zamisli kad dobiju posao da rade tamo... Takvima ni kulinovi ni euri ne pomažu.
Jako ga dobro poznajem i znam koliko mu je djed značio u životu, zato kažem, dobro je ona i prošla.
Sumnjam da bi itko od osoblja na ovaj oblik nasilja odmahnuo rukom da su oni iole ispravno postupili, jer i taj dežurni doktor je znao s kakvim osobljem radi te noći, nadrkanim i isfrustriranim.
Bome su dobro popustili "balkanu" dok je ujutro zatekao djeda opranog i opeglanog.

Mislim da nema smisla o ovome raspravljati više, htio sam samo reći da u ovom slučaju nije bila potrebna cigla kave da bi pacijent dobio full tretman, ako neće milom onda silom.

Ako smatraš da je to gdjegod bilo osoblje tako problematično, pa onda pozovi neke novine da se raspišu o tome. To uvijek ima efekta.
Šta koga uče na praksi, to ne znaš. Osim ako i ti nisi vidovit kao bratić.
Šta ima "popuštanje" s tim da je čovjek zatečen opran i čist? Pa tako treba biti. Prema tebi ispada da svi plivaju u dreku i nitko ih nikad ne pogleda.

I za to "ako neće milom" iskreno mu želim velikog tipa da ga drži oko vrata. Možda mu vrati istom mjerom, jer običaje treba održavati.

@Mislav
Otkud ti znaš da pričam bezveze i slučajno i nevezano uz spomenuti problem??
Reply With Quote