Quote:
Originally Posted by VeljoSB
Kako zna? Jer ga je vodio u tu istu bolnicu na taj isti odjel X puta, stari je bio bolestan, a na svoje sam oči vidio kako te nadrkane sestre postupaju prema starim ljudima. Doslovce kao prema životinjama, najmanje kao prema ljudima.
Naravno ne sve, ali dobar dio. I to se još na praksi uče biti takve, a zamisli kad dobiju posao da rade tamo... Takvima ni kulinovi ni euri ne pomažu.
Jako ga dobro poznajem i znam koliko mu je djed značio u životu, zato kažem, dobro je ona i prošla.
Sumnjam da bi itko od osoblja na ovaj oblik nasilja odmahnuo rukom da su oni iole ispravno postupili, jer i taj dežurni doktor je znao s kakvim osobljem radi te noći, nadrkanim i isfrustriranim.
Bome su dobro popustili "balkanu" dok je ujutro zatekao djeda opranog i opeglanog.
Mislim da nema smisla o ovome raspravljati više, htio sam samo reći da u ovom slučaju nije bila potrebna cigla kave da bi pacijent dobio full tretman, ako neće milom onda silom.
|
Ako smatraš da je to gdjegod bilo osoblje tako problematično, pa onda pozovi neke novine da se raspišu o tome. To uvijek ima efekta.
Šta koga uče na praksi, to ne znaš. Osim ako i ti nisi vidovit kao bratić.
Šta ima "popuštanje" s tim da je čovjek zatečen opran i čist? Pa tako treba biti. Prema tebi ispada da svi plivaju u dreku i nitko ih nikad ne pogleda.
I za to "ako neće milom" iskreno mu želim velikog tipa da ga drži oko vrata. Možda mu vrati istom mjerom, jer običaje treba održavati.
@Mislav
Otkud ti znaš da pričam bezveze i slučajno i nevezano uz spomenuti problem??