Bravo Bando, sve si rekao..upravo se o tome radi, i upravo zato gotovo nikada ne sudjelujem u raspravama koje se tiču tambura i majstora..to je sve SUBJEKTIVAN dojam..i tu nikakvi grafovi, audio istraživanja i utjecaj tona na ekosustav i cerebralni korteks neće ispraviti Drinu kod osobe koja ju jednostavno ne želi ispraviti..ne razumijem što je tu neshvatljivo.. nadalje, želim sebi umisliti da osobe koje sviraju tambure majstora Žeravice osobno jako dobro poznajem (onih par velikih momaka koje ste navodili) i smatram ih prijateljima.. o njihovim sviračkim i umjetničkim kvalitetama nije potrebno raspravljati, njihova djela govore i više nego dovoljno.. što ja želim reći svima vama da su za mene to prije svega ljudi za koje vrijedi staviti ruku u vatru..pametnom dosta..
nadalje, problema imam za misionarima (koji u ovom slučaju sviraju e-kontru) kod kojih primjećujem svojevrsnu "ispranost" i utjecaj sektaštva od kojeg meni kao zakletom agnostiku poizbijaju prištići na falusu..pametnome također i više nego dosta.. veseli i zdravi bili!
p.s. Bratislav je pogodio "bull's eye" problema, barem onako kako to ja vidim.. ograđujem se od toga da sam u pravu i ostavljam veliki prostor da nisam..