![]() |
bećarci
...tamburaši sve bećarce znaju,
i za svakog po jedan imaju... Ajmo, udrite:ples: |
idem šorom nosim tuš kabinu
al sam jak u pi*du materinu ide sprovod i nosi frižider mili bože kakav je to sprovod evo jedan sada smislio sam u jebemti zaboravio sam... |
Quote:
i stavim gela na Tuninu kosu :krez: Ajmo tamburaši, da vidimo ko će napisati najduhovitiji (manite se samo Yoda i svjetlosnih sablji.Toga je bilo više nego dovoljno.Sunca ti, moš' pol' svatova pjevat' o Zvjezdanim ratovima):bonk: |
ocvirek i ekser pišu sranja ista
tu je za to maestrova ban lista. napiso sam post sa puno mana, nisam smio doći mjesec dana! a hrvoje(111) nikog se ne boji, na ban listi sad godine broji! |
Aoj, "čvarak", baš si samokritik,
Čuj šta kaže psihoanalitik: kada postaš - uzmi svu slobodu, kad završiš - da "povučeš" vodu! Pa pogledaj tvoj post sa svih strana, kako ne bi zaradio ban-a! jedan - dva, evo ti ga na! |
[quote=TUNA;25865][quote=zaim;25851]Ja izvadim što j' bilo u nosu,
i stavim gela na Tuninu kosu :krez: Quote:
pa te s time mlatnem po guzici... (da te malo razuvjerim):D |
...e, to je bila...cajka!
Oćel' kogod pomoć' ovom hlapcu
da nauči "metriku" bećarcu... to što piše, rodila ga majka, i nije bećarac - neg' cajka...:krez: PS 'Ajde, prika, ljubim te međ' oči, u bećarac to sad lepo sroči! Op'-sa-sa, evo ti ga - na!:krez: |
...Aoj Tuna, iz kojeg si kraja,
jaja su ti ko u papagaja... |
Quote:
Pijan gazda iz podruma vice ........ |
...
Al se časte forumski bećari,
pa ni jedan za drugog ne mari! Tuni - Zaja uter'o "do jaja". Tuna - Zajki vratio, pa pajki... I ti, Tamish, nestali ti čvarci, 'Ajde stani malo s' ti bećarci... jen, dva, tri, ajde sada ti! |
Najvolim ovaj...
Bećarac je dojadio svima
A najviše nama sviračima :bonk: |
@Hrvoje
Ih, kak'i si, bre, "jezikoslovac",
jer bećarci ne donosu novac! :krez: |
Ja sam braca Starih Perkovacaaaaaaaaa
Pijem, zderem i curice ... AMAN! :krez: |
becarac
U serbusu novi primas pali
Nije li to nas Saky mali |
....
A naš Zonzi spretne prste ima,
pa j' kod žemskih popularan šnjima! :krez: Zapomaže sada mnoga snaša: "Ajme, majko, prsta u primaša..." :D |
Quote:
zna to Tamishličkabećarina:D :D |
...
Mani, Zonzi, jezičku finesu,
pazi ruke da ti se ne tresu! :krez: Ispravljaš me, tu sa svijeh strana šta mi glumiš sad Hrvoja Bana!!! :krez: :krez: Tamiš znade biti bećar lički, Nemo' da ti dade sad po njuški! |
Quote:
kod kad pica od veselja šprica:D :D Trening ljudi stvarno čini čuda kad ne prcaš desnom bolje trzaš |
...
Moram, jaro, iz rukava tresti,
merak mi je malko te razve'sti! :ples: I tvoja je, pametnica glava, brzo misli i nikad ne spava!!! :ples: |
Quote:
to je zato jer nisam prosviro |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 07:16 sati. |