Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Tamburaši i bandovi (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=17)
-   -   posjetnice ( vizit karte ) (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=656)

klas 04-06-2007 22:52

posjetnice ( vizit karte )

eto imam jednu želju a to je da skupim što više vizit karti tamburaških bendova...
polako sam ih počeo uzimati od bendova gdje sviraju moji prijetelji,a onda sm i išao po raznim svirkama i tražio od njih vizitke, a to je uglavnom od bendova u okolici Osijeka...a sada bi svoju kolekciju htio proširit i na ostale krajeve
eto pa bih molio ako nije problem da mi ih poštom pošaljete
Josip Klasić, Bizovačka 85 b 31221 Josipovac

smele 05-06-2007 11:46

Quote:

Originally Posted by klas (Post 16578)
eto imam jednu želju a to je da skupim što više vizit karti tamburaških bendova...
polako sam ih počeo uzimati od bendova gdje sviraju moji prijetelji,a onda sm i išao po raznim svirkama i tražio od njih vizitke, a to je uglavnom od bendova u okolici Osijeka...a sada bi svoju kolekciju htio proširit i na ostale krajeve
eto pa bih molio ako nije problem da mi ih poštom pošaljete
Josip Klasić, Bizovačka 85 b 31221 Josipovac

poslat cu ti ja antrax... ;)
kad se vidimo, dadnem ti nasu. ok?

klas 05-06-2007 23:10

a vi to imate.....???
šalim se....ja te i zaboravio pitat

Hrvoje 05-06-2007 23:12

Klas, moglo bi se reć da i ja skupljam vizitke... Imam ih dosta, možda bi mogli ja i ti poslikati svoje kolekcije i stavit fotke u ovu temu...

smele 06-06-2007 08:42

Quote:

Originally Posted by klas (Post 16661)
a vi to imate.....???
šalim se....ja te i zaboravio pitat

znas da sa mnom nema zajehebancije kad je u pitanju glazba... morali smo to napravit i amen... sad ih tjeram da ne uzimamo samo kosulje, vec i dva, tri seta T-shirts... i samo otisnemo ime na ledja... za pratnje i takva sranja...
a i stranicu sam poceo radit... (za sada je samo blog dostupan...)
http://www.ts-svitanje.tk/
http://www.svitanje.tk/

btw. hrvoje, ovu prvu dodaj u listu hrv.tamb.sastava...

_maestro_ 06-06-2007 09:03

Quote:

Originally Posted by smele (Post 16674)

đe nađe domenu .tk... :krez: dobar.
a i samo ime svitanje zvuči kao svita_net :krez: mogo bi te admin tužit za korištenje imena njegovog benda.

Svitac 06-06-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 16675)
đe nađe domenu .tk... :krez: dobar.
a i samo ime svitanje zvuči kao svita_net :krez: mogo bi te admin tužit za korištenje imena njegovog benda.

:krez: ...a što je najzanimljivije, i mi smo u početku koristili domenu .tk prije nego smo zakupili domenu svita.net, i još uvijek tamo ( www.svita.tk ) postoji link na nove stranice. :D

Hrvoje 06-06-2007 10:27

Quote:

Originally Posted by smele (Post 16674)
btw. hrvoje, ovu prvu dodaj u listu hrv.tamb.sastava...

Upravo jesam... :top:

klas 06-06-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by Hrvoje (Post 16662)
Klas, moglo bi se reć da i ja skupljam vizitke... Imam ih dosta, možda bi mogli ja i ti poslikati svoje kolekcije i stavit fotke u ovu temu...

nemam ja Bog zna kakvu kolekciju,ali ideja uopće nije loša....večeras bi možda mogla bit okačena neka slikica..............

_maestro_ 06-06-2007 18:17

možete razmjenivat dupliće :D :o

klas 06-06-2007 21:53

...kao sličice...jel???

zOnZi 06-06-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by klas (Post 16689)
...kao sličice...jel???

Kako se zvala ona igra u vezi sličica? Svako stavi svoju, pa ju moraš udarcem okrenut...? Možemo tako i vizitke, pa k'o pokupi najviše:krez: :krez:

klas 06-06-2007 23:02

neznam kak se zvala, al znam da sam uvijek popušio...
lupo ko kreten a ništ se ne pomiče...
a nebi htio pogubit svoje vizitke

zOnZi 06-06-2007 23:10

Quote:

Originally Posted by klas (Post 16696)
neznam kak se zvala, al znam da sam uvijek popušio...
lupo ko kreten a ništ se ne pomiče...
a nebi htio pogubit svoje vizitke

...heh, da znam, slično je i meni bilo...Taman skupim ponešto tih sličica i onda naletim na nekog profesionalca pa sve izgubim, jaoooo...:krez: Ajd da ne švrljam bezveze, malo saaan makaaaa sa teme eee.......

bando 06-06-2007 23:29

Quote:

Originally Posted by zOnZi (Post 16695)
Kako se zvala ona igra u vezi sličica? Svako stavi svoju, pa ju moraš udarcem okrenut...? Možemo tako i vizitke, pa k'o pokupi najviše:krez: :krez:

to ti je sad "ajmo se kockat" ili ajmo "koce"... ja se krecem u tim mlađim krugovima pa znam... :krez: :D

zOnZi 06-06-2007 23:41

Quote:

Originally Posted by bando (Post 16700)
to ti je sad "ajmo se kockat" ili ajmo "koce"... ja se krecem u tim mlađim krugovima pa znam... :krez: :D

Kod mene se to čini mi se drugačije zvalo al ja više ne znam...Zaboravio, šta 'š ostario, posenilio:krez: :krez: Al je igra stvarno prava kocka....Ajd društvo raspravljajte vi ali ja više ne merem...Idem vidjet jel mi koja koka ostavila možda posjetnicu:krez: :D Čisto sumnjam....:bonk:

bando 06-06-2007 23:46

Quote:

Originally Posted by zOnZi (Post 16701)
Kod mene se to čini mi se drugačije zvalo al ja više ne znam...Zaboravio, šta 'š ostario, posenilio:krez: :krez: Al je igra stvarno prava kocka....Ajd društvo raspravljajte vi ali ja više ne merem...Idem vidjet jel mi koja koka ostavila možda posjetnicu:krez: :D Čisto sumnjam....:bonk:

tako je kod nas... e a da otvorimo novu temu?? mogli bi i organizirat neke skupove pa da pokazemo svoje vjestine u toj igri (kako god se zvala)...

covjek ne prica gluposti samo pod utjecajem alkohola nego i kad je umoran:bonk:

:top::cool: :sleep:

_maestro_ 06-06-2007 23:47

Quote:

Originally Posted by bando (Post 16700)

aaaa ti nijesi iz zagreba. ođe đeca to zovu TAPKANJE.

zOnZi 07-06-2007 10:15

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 16704)
aaaa ti nijesi iz zagreba. ođe đeca to zovu TAPKANJE.

Eeeee blizu...mislim, skoro sam siguran da se to kod nas zvalo TUCKANJE, sa K da ne b' bilo zabune....:D :D

Basmen 07-06-2007 10:48

Quote:

Originally Posted by zOnZi (Post 16717)
Eeeee blizu...mislim, skoro sam siguran da se to kod nas zvalo TUCKANJE, sa K da ne b' bilo zabune....:D :D

Ne igra je totalno presla u žargonizam jer sam danas vidio mlađu sestru kako tu igru zove TAKAC

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 23:02 sati.