![]() |
Dike
Vidim da ste se raspisali o svim mogucim bendovima pa se cudim kako nitko nije zapoceo neku temu o Dikama, koji su po meni definitivno najjaci band u HR.
Neznam, mozda vi i niste upoznati s njihovim radom :krez: |
je, u pravu si..nikad cuo nitko od nas za Dike :p
|
meni je jedino žao što se šima dominković ne uključi aktivno na forum. a tu je negdje, vrlo blizu... :top:
|
Quote:
|
Quote:
|
dobar im pjevac
|
Ako odvojimo NHT na jednu stranu, onda su dike uz berdaše broj jedan u hrv. tamburaškoj glazbi.
Ovo je samo da ne bude da ništa nisam komentirao, jer je slična situacija kao s jednm već spominjanim bendom: tko zna ne treba mu objašnjavati, a tko ne zna ne možeš ga uvjeriti. |
Dike su odličan sastav! :top:
Od njihovih novih pjesama odlična mi je ona sa prvog Festivala u Županji prošle godine, "Slavonac sam ja"... |
mislim da bi bas oni mogli bit uzor mnogim mladim tamburašima a vjerujem da i jesu hoces od kvalitete aranžmana,pjesama a stil sviranja mi se posebno sviđa :) :) meni se osobno oni jako svidaju a vidim da nitko nema nikakav prigovor exer???:rolleyes: a prije svega imaju svoj stil koji su zadržali i svaka njihova pjesma je prepoznatljiva ak se na varam jednom prilikom je maestro reko da se pravi svirači poznaju po prvih par taktova svirke i imaju prepoznatljiv potpis:top:
pa nije oklahoma bezveze uzeo bas njih da mu sviraju na svadbi:D |
Quote:
(Eke kume, može malo niže:)) ) Usput, jedan od mojih najdražih bendova su Dike. |
Quote:
dike volimo mi tamburaši, a šira javnost ih slabo puši. s lolama je obrnuto. :krez: |
Naravno da ih volimo kada imaju odlican autorski rad,volimo ih svirati i slusati. Opusteni su,smireni i odlicni.
|
dike? to su sve vrhunski muzicari, a ne samo instrumentalisti, sto je danas prava rijetkost! imao sam priliku slusati ih i za stolom i na razglas... to je onaj pravi sremski zvuk tambure. dike su jedan poseban monumentum u tamburaskoj glazbi. i svidjaju mi se zato sto njih ne jebe nikaka "estrada" nego rade onako kako oni misle da treba
|
Quote:
:krez: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lijepo rečeno ! :top: