Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Note, Tekstovi, MP3... (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=4)
-   -   GUITAR PRO (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=3959)

dejankovacic 04-05-2011 10:24

GUITAR PRO

Pozdrav kolege!!

Znači ovako, zanima me dal se može iz neke pjesme izolirati samo određeni instrument!!??
Dal postoji nekakav program koji to radi ili......:rolleyes:
Naime, naš kontraš radi u smjenama pa sam mislio kad ga nema fino pustiš određenu stvar pogasiš sve instrumente samo ostaviš kontru i lupaš cijelu probu!!
Znam da se to može u GUITAR PRO -u samo mi onda trebaju pjesme u tom formatu a tamburaških pjesama baš i nema za GP!!
Molim za pomoć ako tko ima kakvih ideja!!:top:

slay 04-05-2011 11:30

U Guitar Pro možeš napraviti import bilo kojeg midija. A i vrlo je jednostavno napraviti kontru u programu. Napraviš novi instrument s četiri žice, namjestiš štim, imaš automatsko unošenje akorda i to je to.
A ideja ti je fantastična. Mogli bi onda i na svirke tako, a? Poneseš laptop, uštekaš u razglas i da vidiš! Još bi i na manje ljudi dijelili zaradu!:bonk::angry:

Dario Harkanovac 04-05-2011 13:31

Quote:

Originally Posted by dejankovacic (Post 96942)
Pozdrav kolege!!

Znači ovako, zanima me dal se može iz neke pjesme izolirati samo određeni instrument!!??
Dal postoji nekakav program koji to radi ili......:rolleyes:
Naime, naš kontraš radi u smjenama pa sam mislio kad ga nema fino pustiš određenu stvar pogasiš sve instrumente samo ostaviš kontru i lupaš cijelu probu!!
Znam da se to može u GUITAR PRO -u samo mi onda trebaju pjesme u tom formatu a tamburaških pjesama baš i nema za GP!!
Molim za pomoć ako tko ima kakvih ideja!!:top:

mislim da se program zove DNA MELODYNE ili tako nesto....cackaj po netu..ja ga nisam koristio nikada ali sam cuo da je dobar..i da moze razdvojiti nekek instrumente...:)

dejankovacic 05-05-2011 09:55

Quote:

Originally Posted by slay (Post 96943)
U Guitar Pro možeš napraviti import bilo kojeg midija. A i vrlo je jednostavno napraviti kontru u programu. Napraviš novi instrument s četiri žice, namjestiš štim, imaš automatsko unošenje akorda i to je to.
A ideja ti je fantastična. Mogli bi onda i na svirke tako, a? Poneseš laptop, uštekaš u razglas i da vidiš! Još bi i na manje ljudi dijelili zaradu!:bonk::angry:

Pa nisam tak mislil!
Znaš kak je bezbeze imati probu bez kontraša!!! Svirka je nešto drugo:top:

edomali 05-05-2011 20:14

bez kontraša na svirki???ko bi nam onda klačil bicikla :idea:

dejankovacic 06-05-2011 16:17

Quote:

Originally Posted by edomali (Post 96993)
bez kontraša na svirki???ko bi nam onda klačil bicikla :idea:

:top::top::top::top:

slay 09-05-2011 22:50

Quote:

Originally Posted by dejankovacic (Post 96978)
Pa nisam tak mislil!
Znaš kak je bezbeze imati probu bez kontraša!!! Svirka je nešto drugo:top:

Ma znam da nisi tako mislio.:top: Ali općenito mi je malo to glupo, zašto misliš da će biti manje bezveze ako vježbate uz midi nego bez kontraša? :krez:

dejankovacic 15-05-2011 20:11

Quote:

Originally Posted by slay (Post 97065)
Ma znam da nisi tako mislio.:top: Ali općenito mi je malo to glupo, zašto misliš da će biti manje bezveze ako vježbate uz midi nego bez kontraša? :krez:

Ma neznam, mislio sam možda.....ma pojma nemam!!
Malo i je glupava ideja, odustal sam od svega!!

basadzija 15-05-2011 22:56

Quote:

Originally Posted by dejankovacic (Post 97138)
Ma neznam, mislio sam možda.....ma pojma nemam!!
Malo i je glupava ideja, odustal sam od svega!!

Dobro da jesi, jer takvog programa nema! :top:

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 11:34 sati.