![]() |
Prodajem bas (berde)
4 Attachment(s)
Prodajem bas, star 3.5 godine, redovno se svira kao i održava. radionica Jurković,,,,majstor Biondić (PIKO)
Cijena 13 000 kn Kontakt: 098 771 623 begin_of_the_skype_highlighting##############098 771 623######end_of_the_skype_highlighting |
brđo, nisam siguran, ali mislim da po pravilima foruma moraš navesti neku cijenu.... da ti kažem prije moderatora :top:
i da, usput navedeš majstora (Juru ili Piku, ovisi ko je pravio) |
Da, moraš po pravilima staviti još cijenu. Do sutra ako se ne stavi cijena, morat će se obrisati oglas...
|
Ako ste u Sl.Brodu večeras, bas možete čuti u PUB-u S.Oliver.... osim ako nije nabavio neki drugi :D
|
evo ja ću napisati koju o ovoj berdi :
tonski besprijekorno ujednačena , vrlo lijepe boje tona , izvrsno radi i na " suho " i na razglas ugodna za svirati , stabilna i usvirana cijela berda . |
Zanima me.
Koji je ovo "pick up" namontiran na bas (ispod kobilice ? ). Ili nesto vise o njemu ako ti se da kuckati po tastaturi? Inace bas lijepo izgleda ! |
Shadow SH 965 NFX Pickup sa masterom za volumen i ton super stvar
|
gdje
Gdje se nalazi bas?
|
Quote:
|
bass
Bas je odličan, ja ga svirao. Moja topla preporuka svima!:top:
|
ćosa od sada si moj glasnogovornik živio ibrica:top::D
|
bas je još uvijek za prodaju
|
Lijepa berda nema šta,budem ja vidio sa svojim bandom pa te nazovem...:D
|
nema problema ćujemo se
:bonk: |
E doći ćemo ovaj tjedan u Brod pa se vidimo...:ples::):rolleyes::top::top::top::top::to p:
|
ok vidimo se:bonk::bonk::bonk::bonk::bonk::bonk::bonk::bonk: :bonk::bonk::bonk:
|
ipak nećemo doći prije ponedjeljka nešto nam je iskrsnulo uglavnom čujemo se :ples::ples::ples::bonk:
|
nema problema:bonk::bonk::bonk::bonk::bonk::bonk::bonk: :D:D
|
Mala obavjest
pristajem i na obročno plaćanje:top::top:
|
bump !
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 12:35 sati. |