![]() |
prodajem basprim bocan
Prodajem Bocanov basprim rađen početkom 60-ih iz razloga što imam dva a žao mi je da takav basprim stoji.Cijena je fiksna 800 eurića s koferom, a druga Tamisha ću zamolit da postavi sličice.
zainteresirani na broj 095 854 4132 -mlađo |
drug-drugu
Quote:
http://www.forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=929 |
5 Attachment(s)
Fala druže!
Evo slika! |
up!
|
Zbog izvanredne situacije cijena basprima naglo pada na 600eura!!!
Ova ponuda vrijedi samo do ponedjeljka jer mi do tada hitno treba lova, a ako se do tada ne proda cijena se vraća na staro(800€) jer mi je onda svejedno:D. Zainteresirani mogu doć pogledat i poslušat i ako se svidi dajem za 600!! Ovo je odlična prilika da se za malo para dobije odličan basprim koji vrijedi skoro duplo!:top: |
to sigurno bocan?...tamish jel ti moš to potvrdit jer ipak si ti čovjek koji zna
|
daljinski...
Quote:
|
molim da me se ne shvati krivo. leptir mi je malo čudan.
|
Vidi se da je tambura stara i da je krpana, a taj furnir crni je naknadno stavljen - sa strane se vide dijelovi onog klasičnog Bocanovog furnira... Koliko se sjećam, to unutra je ona stara bijela Bocanova nalijepnica (ako to nekom nešto znači :D)...
|
Bandinjo je vidio tamburu i on može potvrditi da je to bocan...
Nije tajna tambura je kupljena od Marija Zbiljskog a on ju je nabavio iz Mađarske gdje je neki cigan mijenjao rozetu! Ali garantirano bocan rađen 1961. mislim da je reko... Pa eto ko sumnja nek dođe i vidi! Za cijenu dalje dogovaram,nije fiksna! |
Quote:
da vidi se dobro da je umetana nova na originalnu formu od Bocanove stare kojoj se vide još ostaci sa strane od rupe prema stranicama, a i rubna ukrasna cifra je tipični Bocan, tako daaa...;) |
puff vidim da se nema para,šta ću moram spustit cijenu prilično mi je hitno....nova cijena je 650 eura s koferom pa navalte ljudi odlična tambura...
|
Moguća zamijena za čelo iste vrijednosti...
|
mala izmjena oglasa: prioritet je sada zamijena za čelo u istom ili ne puno većem cijenovnom rangu!
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 00:41 sati. |