Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Instrumenti (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=11)
-   -   ponuda instrumenata (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=2664)

zoran.simic.kontra 18-09-2009 00:52

ponuda instrumenata

Prodajem Snajderov prim(Adam ili Karlo Kudlik??)Torminu kontru,,kontru B.Trupela,kontru1(radionica Mandic).
Cjene... hmm...prava sitnica... a poreklo...halo Bing.. ima jos dosta toga.
.................................................. .............................................
Zaboraviti dobro,nije dobro;zaboraviti zlo --- e to je dobro.

terca 18-09-2009 09:59

Nije loše al bi bilo lijepo da okačiš neke informacije o tamburama kao npr. kako su dospjele do tebe i tko ih je popravljao. Niti cijene nebi bile na odmet

VeljoSB 18-09-2009 11:50

Quote:

Originally Posted by terca (Post 73931)
Nije loše al bi bilo lijepo da okačiš neke informacije o tamburama kao npr. kako su dospjele do tebe

inače, to je vrlo važan faktor pri kupnji tambure...
ako ih je ukrao to će sigurno reći i ovdije napisati... :rolleyes:

terca 18-09-2009 20:03

Quote:

Originally Posted by VeljoSB (Post 73940)
ako ih je ukrao to će sigurno reći i ovdije napisati...

Nisam spominjao krađu:bonk: Kad već prodaje četiri instrumenta, ljepo bi bilo znati koji detalj o kojemu;)

VeljoSB 18-09-2009 21:36

Pa u ovom svijetu krađe i lopovluka dobro je znati je li instrument ukraden ili nije, pogotovo kad se radi o ovako velikom oglasu od 4 tambure...

najvažnije je reko, graditelje čije su tambure a ostale detalje napismeno nije moguće dobiti, nego otići tamo pa čuti te detalje...

kao da u oglasu za auto bude više informacija od marke i tipa vozila, godišta i datuma isteka registracije, ponekad nema ni cijene, baš kao ni u ovom oglasu :)

terca 19-09-2009 00:37

Quote:

Originally Posted by VeljoSB (Post 73968)
kao da u oglasu za auto bude više informacija od marke i tipa vozila, godišta i datuma isteka registracije, ponekad nema ni cijene, baš kao ni u ovom oglasu :)

Tu imaš pravo, a nije teško otipkati još par slova pa da se i to zna, no svatko gleda svoje interese.
Sad i mene malo kopka tko to doma ima 3 kontre pa ih prodaje sve plus prim...

VeljoSB 19-09-2009 01:16

Quote:

Originally Posted by terca (Post 73974)

daaaaj, baš bi napisao da su instrumenti ukradeni...i ovako javno prodavati, ne bih baš rekao..

pretpostavljam da ih ima više pa ih se želi riješiti odjednom....vjerojatno je kolekcionar :)

PEJIN 19-09-2009 02:10

Quote:

imam ja 3 kontre i jos koju preko, 5 primova, 4 cela,beges 2 violine, 1 gajde,2 bas prima i nekoliko instrumenata koji nisu u svirnom stanju . aj me molim te prosvetli otkud i meni toliko instrumenata. pusti coveka da prodaje tambure na miru ako te vec ne zanima trgovina jer da si kupac vec bi znao i kakve su tonski i koja je cena a ne da coveka etiketirate kao lopova

tamish 19-09-2009 08:29

kopka, kopka....

Quote:

...Sad i mene malo kopka tko to doma ima...

Ma, imam i ja tambura za tercu i sve druge intervale zajedno...ala će to da "kopka" kad budem dao ponudu???:krez:

zoran.simic.kontra 19-09-2009 22:39

halo Bing

Miso, nemoj zuriti ,sacekaj jos malo, da ja ovo raskrcmim pa onda ti navali na intervale

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 15:39 sati.