![]() |
Tomislav Benić
Ja mislim da bi bilo već vrijeme da se pokrene tema o navedenom momku,koji radi sa majstor knobloch-om i mojom malenkosti, te je na dobrom putu da postane jedan od boljih reparatora i majstora glazbalara u lijepoj našoj!
Slike majstora i njegovih ruku djela će biti u skorije vrijeme! |
:bljuv:
a ja ne mislim. ja mislim da je posljednje vrijeme da se napiše par tisuća postova o zlatku biondiću, majstoru koji je napravio genijalnog mene i stvarno nije u redu da to nije još bilo na forumu. fuj |
Naravno
Svatko ima pravo na mišljenje!
|
Quote:
bitno je to da naš majstor tomo napreduje krupnim koracima, i ja mu dajem svaku podršku. treba nam mladih ljudi koji imaju smisla i volje za taj posao :ples: :top: |
Quote:
majstor Beniću sve pohvale, sto se mog iskustva tice :top: |
Ajde da i ja pohvalim nidinog oca koji ga je takvog napravio. :bonk::bonk::bonk::bonk:
Ljudi, takove glupe teme nemaju smisla. To je običan trač koji, niti nema nekih dokaza (barem nisu iznešena na ovoj temi tj. prvo skoči, pa reci hop), samo naklapanja i rekla-kazala. Vrlo je vjerojatno da je čovjek (jako) dobar majstor, ali na ovaj način ga ne budete pravilno i korektno promovirali. Tema bi mogla dobiti neželjeni "žeravica" karakter. |
Ma pusti ih ionak se nitko na njih ne obazire :D
pozdrav najboljem begešaru :top::cool: |
Kog pozdravljaš? Ako si slučajno mislio na mene, ne laprdaj jer bez obzira na to jel istina (a nije!!!) činiš meni isto što i birtija i ostali sljedbenici na ovoj temi dotičnom g. Beniću. NHF
|
Quote:
|
Quote:
Njegovo vrijeme tek dolazi,i siguran sam da će se početi (spontano) jednog dana pisati o njemu,ne treba žuriti... Odličan je majstor i tamburaš,još je na početku i na jako dobrom putu! |
Quote:
basprimaš je sam obrisao post na kojega je petar odgovorio. baš jaka fora. :down: petre, trebao si koristiti mogućnost citiranja. i da, ova tema po ničemu ne može ličiti na žeravičinu temu. njen početak i razvoj me više podsjetio na temu o bendu debitanti ili na nedavnu temu o ts čežnja. |
Da, u pravu si, maestro, drugi put bum citiral, premda to izbjegavam koliko je god moguće. Inače, mislim da brisanjem posta čovjek nije imao zlih namjera. Što se tiče same teme, nadam se da će se razviti u kvalitetnu temu kao što je slučaj kod ostalih majstora.
|
Quote:
EDIT: mislim da bi trebali završit s offtopicom |
Quote:
|
majstor
volijo bih nešto više doznat o tom majstoru pa tko zna nek pise:ples:
|
Quote:
|
Update
Ja sam trenutno u osijeku na faksu ,ali za vikend bi se trebao naći sa majstorom i poslikati radove,a možda bude i zvučnih zapisa!
Molio bih nekoga ako nije bed da mi pošalje šifru za gmail da mogu upload-at snimke! |
Evo moj bocan stigo od majstora Benića i moram reć da je odličan ,majstoru svake pohvale ,tambura je perfektna,rad savršen...ali stvarno šta taj čovjek spasi...jedan je torma kod njega donešen doslovce U DIJELOVIMA i on ga je vrhunski sredio!Stvarno mu svaka čast...slike stavljam idući tjedan kad se vratim iz Zagreba!:ples::top:
|
Quote:
|
jel taj majstor iz okolice Slavnoskog Broda?
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 23:07 sati. |