![]() |
Bend mladih svirača traži basista
Novonastali bend iz Zaprešića traži basista. Mi smo mladi svirači iz Tamburaškog zbora Gaj i slažemo bend. Imamo prim, basprim (oba glasa) i kontru, treba nam basist. Dakle po mogućnosti neko iz okolice Zagreba il Zaprešića
Mobitel: 0921176279 |
hehe - savski valovi next generation :D
|
Dao Bog. Samo naprijed, dečki! BTW. tko je sve u sastavu?
|
Pozdrav Gajevcima i Valovima
Sastav glasi: Darač prim Ja basprim Martin basprim 2 Ante kontra A buduci basist bi moro bit dobar pjevac jer nismo bas slavuji:bonk: |
Hm, dečki, znam kak je teško nać basista za bend pa jedino kaj vam mogu reć je - sretno! Jeste možda razmišljali o "prekvalificiranju" pa da netko proba naučit "basirat"? Tj. Ante i svira (je svirao) bas... Basisti su "tražena roba"...
|
Da, ali im onda fali kontraš ili ćeš im ti upasti na to mjesto?
|
...
Quote:
|
Da, to mi je promaklo. :D:D
|
Quote:
Quote:
Sad sam fokusiran na tarabuku... EDIT: Jebote, pa sad sam se sjetio da je neki basist koji je, mislim, iz Zagorja, al' studira u ZG tražio bend, al' brijem da je već odavno našao bend... Mislim da više nije tol'ko na forumu... Kak se ono zvao...? EDIT2: Zove se stucz, al' izgleda da ne traži bend (nit' je tražio)... |
Quote:
|
Aha, on svira u tvom bendu... Sorry... :o Kak se zovete?
|
Quote:
|
Basisti na rasprodaju
Da ne svirim u bendu, uletio bih Vam drage volje (iako singam pretežno prateće vokale /2., 3., 4.?/)... U slučaju bilo kakve frke, slobodno me kontaktirajte (mob. na PP), pa ipak smo susjedi... (Mogu uletit' i na kontru)... Bok! :top:
|
O pa Zlajo ti se vračaš na velika vrata:top: ajd baš mi drago moram te i ja za neku zamjenu ulovit:)
|
zlajo, u naslovu stoji: bend mladih svirača... :krez:
(ne ljuti se, moram te malo... ako budem jednog dana satavljao bend od nas u zrelijim godinama, ti si mi choice No. 1 za bas) |
Quote:
|
Yes...
Quote:
|
Quote:
|
Uf, nado sam se da ima slobodnih basista na forumu ali :sad:. Ban, svejedno thanks na trudu.
Ima ko kakvih ideja gdje bi pokupio nekog iz kakvog orkestra il nešto? |
Još ga nismo našli :sad:
Daklem: Tražimo basista ili KONTRAŠA! Naš kontraš bi se mogo prebacit na bas. |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 04:48 sati. |