Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Note, Tekstovi, MP3... (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Pjesme od kojih se ukiseli mlijeko (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=1593)

Domix 02-06-2008 11:57

Šta mi je, da mi je

ŠTA MI JE, DA MI JE. MP3

Za međunarodni Marco polo festival :-D

glazba: Ivan Šegedin, tekst:Ivan Šegedin, Aranžman: Toni Eterović/Tihomir Damjanović

tamburix 02-06-2008 12:47

Meni liči na onu, također vrlo kvalitetnu pjesmu: ''Kakvi smo, takvi smo, teško onom čiji smo...''

Koji je to bend?

Domix 02-06-2008 13:03

my, Slavonski san

longee 02-06-2008 14:32

Dg.: severinitis :bonk:

Th.: Mozart, 2x dnevno, prije konjaka :krez:

Kontrola: uzaludna :D

Vedran 02-06-2008 14:47

Quote:

Originally Posted by longee (Post 44575)
Dg.: severinitis :bonk:

Th.: Mozart, 2x dnevno, prije konjaka :krez:

Kontrola: uzaludna :D

Ma koji Mozart, u korijene treba -> cantus firmus. :cool:

longee 02-06-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by Vedran (Post 44579)
Ma koji Mozart, u korijene treba -> cantus firmus. :cool:

Predrakonski... Pa nismo inkvizitori:D

Domix 02-06-2008 15:00

O čemu vi ovdje???

longee 02-06-2008 15:03

Quote:

Originally Posted by Domix (Post 44583)
O čemu vi ovdje???

Ma, nesuglasice oko terapije, ne sekiraj se.;):krez:

_maestro_ 02-06-2008 16:49

kolega longee, moram osporiti vašu djagnozu.
po mom mišljenju možda se ne radi samo o severinitisu vulgaris, jer me neki detalji iz priložene dokumentacije upućuju na kompleksniji problem kod kojeg je severinitis tek jedan od mogućih simptoma.
otvoreno sumnjam na estradusov sindrom i preporučam daljnje promatranje radi utvrđivanja dodatnih činjenica.
th. koju ste propisali se može nastviti.

tamburix 03-06-2008 08:20

Uvažene kolege, razmotrite i mogućnost da je i ovo samo još jedan slučaj klasičnog (iako ne i bezazlenog) ićitisa (lat. ichioitis derachius)

buky1 03-06-2008 10:47

Dino Merlin i Hari Mata Hari

Evo, pomirili se ljudi i snimili nekakav singl (skini ga http://forum.yump3.org/promo-singli/...dabogda-25697/

E sad, slušam ja to, ljudi moji šta su oni tu sve nabacali, od prodavača novina,rapa, latino ritma, harmonike.... Ne samo da nebi reko da su se pomirili nego rado da su se i sa muzikom posvađali, bar mi tako zvuči! :D Jedino harmonika što zna šta radi, a ovo ostalo je pravi "Bosanski lonac" (nema čeg nema) jedino što je pravi Bosanski lonac u cjelini genijalno jelo, ali ovo mi i nije baš probavljivo... :cool:

hedonist 03-06-2008 11:29

Jos jedna kvalitetna tema...

Pokusavam,al' nikako ne mogu dokuciti po cemu bi ovo trebalo biti zanimljivo za ovaj nas tamburaski forum.
Ili ti buky111 imas jednostavno potrebu komentirati svaki novi single...onako iz gusta?
Nije bitno sta,bitno je da se pise...:bonk: .
Pa dobro,ako bas treba za svasta otvarat temu...u pravu si.

E znam,sjetio sam se.
Sad jos kad bi u nastavku poceli sklepat becarce o Dini Merlinu i Hariju...to bi bilo vrlo kvalitetno.
Mozda bude cak i duhovito,a i bit ce i puno postova na temi pa ce se lijepo vidit'...

buky1 03-06-2008 11:38

Vidi, nemam šta radit na poslu pa slušam sve i svašta,a budući da je i to glazba a ovdje su glazbenici stavio sam da ljudi prokomentiraju! Ako ti smeta stavi me na ignor i sve 5, ako smeta i ostalima nek se briše i opet sve ok. Što se bećaraca tiče, šta i ti si ljubomoran?:D

kontra_K 03-06-2008 11:51

Quote:

Originally Posted by buky1 (Post 44646)
Vidi, nemam šta radit na poslu pa slušam sve i svašta,a budući da je i to glazba a ovdje su glazbenici stavio sam da ljudi prokomentiraju! Ako ti smeta stavi me na ignor i sve 5, ako smeta i ostalima nek se briše i opet sve ok. Što se bećaraca tiče, šta i ti si ljubomoran?:D

i ja sam ljubomoran:krez: :krez:

buky1 03-06-2008 11:53

Ti si blizu Broda, plati litru i vodu u Bećarskoj pa ti odam tajnu :bonk:

nido 03-06-2008 12:02

Quote:

Originally Posted by tamburix (Post 44633)
Uvažene kolege, razmotrite i mogućnost da je i ovo samo još jedan slučaj klasičnog (iako ne i bezazlenog) ićitisa (lat. ichioitis derachius)

cijenjene kolege molim da me se uputi u kolikoj mjeri je to opasno,zarazno , ako je ??

Kojim se institucijama još može obratiti za pomoć u slućaju da dođe do najcrnje varijante ?

hvala unaprijed

nesretan&zbunjen

hedonist 03-06-2008 12:17

Quote:

Originally Posted by buky1 (Post 44646)
Ako ti smeta stavi me na ignor i sve 5...Što se bećaraca tiče, šta i ti si ljubomoran?:D

Uh pa sta i to ima,nisam ja znao za taj kao ti rece...ignore.
Al' ne svida mi se to...kako cu onda citat dalje tvoje becarce,a bas sam ih zavolio.

buky1 03-06-2008 12:33

Quote:

Originally Posted by hedonist (Post 44653)
Uh pa sta i to ima,nisam ja znao za taj kao ti rece...ignore.
Al' ne svida mi se to...kako cu onda citat dalje tvoje becarce,a bas sam ih zavolio.

A što čovjeka pogodi jedna glupa tema!! Ajd maestro, briši to, zbog mira u kući.. Evo, klečat ću na kukuruzu 20 minuta

Hedonistu jebem li te ljuta
u guzicu sedam-osam puta :D:D:D

:o
Jebiga, nisam mogao odoliti! :o

Vedran 03-06-2008 12:37

Quote:

Originally Posted by hedonist (Post 44644)
Pokusavam,al' nikako ne mogu dokuciti po cemu bi ovo trebalo biti zanimljivo za ovaj nas tamburaski forum.
Ili ti buky111 imas jednostavno potrebu komentirati svaki novi single...onako iz gusta?
Nije bitno sta,bitno je da se pise...:bonk: .
Pa dobro,ako bas treba za svasta otvarat temu...u pravu si.

E znam,sjetio sam se.
Sad jos kad bi u nastavku poceli sklepat becarce o Dini Merlinu i Hariju...to bi bilo vrlo kvalitetno.
Mozda bude cak i duhovito,a i bit ce i puno postova na temi pa ce se lijepo vidit'...

Pokušavam, al' nikako ne mogu dokuciti po cemu bi ovo trebalo biti problem za ovaj nas tamburaski forum.
Ili ti hedoniste imas jednostavno potrebu komentirati bukijeve teme... onako iz gusta?

Nije bitno sta, bitno je da se pise...:bonk:
Pa dobro, ako bas treba kritizirati clanove foruma zato sto pisu sve i svasta na podforumima "Ostalo" ili "Nevezano za tamburanje" koji su pokrenuti upravo iz razloga da ljudi mogu pisati sve i svasta...u pravu si.

E znam, sjetio sam se.
Sad jos kad bi u nastavku pobrisali sve bukijeve becarce o Dini Merlinu, Hariju, Severini, zivotu, zajebanciji...to bi bilo vrlo kvalitetno.
Mozda bude cak i duhovito,a falit ce i puno postova na temi pa ce se lijepo vidit'...

kontra_K 03-06-2008 12:46

Quote:

Originally Posted by buky1 (Post 44649)
Ti si blizu Broda, plati litru i vodu u Bećarskoj pa ti odam tajnu :bonk:

pa vidiš mogli bi nekad na pićence:D :D

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 00:28 sati.