Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Tamburaši i bandovi (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Nagrada Status (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=1384)

Lena_ 10-03-2008 13:41

Nagrada Status

Ove godine u kategoriji tamburaške glazbe 6 nominiranih. Tko je po vašem mišljenju zaslužio nagradu, ili bolje rečeno tko će je dobiti????http://nagrada-status.hgu.hr/index.p...cat&gl=5&id=10
Nagrada Status

longee 10-03-2008 14:20

Quote:

Originally Posted by Lena_ (Post 38797)
Ove godine u kategoriji tamburaške glazbe 6 nominiranih. Tko je po vašem mišljenju zaslužio nagradu, ili bolje rečeno tko će je dobiti????http://nagrada-status.hgu.hr/index.p...cat&gl=5&id=10
Nagrada Status

Ja bih glasovao za Iću... :krez: (joooj šalim se)

U biti, dobiti će tko će dobiti :bonk:. Nekako mi se čini da je Kruno najveće osvježenje stoga vjerujem da bi on trebao dobiti nagradu. Što ne znači da će tako i biti. :)

_maestro_ 10-03-2008 14:20

hehe... navijam za onog prvog nominiranog - golubičić krunoslava.

Lena_ 10-03-2008 14:26

vjerujem kako je dobar dio Vas član HGU-a, pa ne budite lijeni i glasajte za svog favorita. Inače bi stvarno i mogao nagradu dobit netko tko je uopće ne zaslužuje... o imenima ne bi :bonk:

_maestro_ 10-03-2008 14:29

Quote:

Originally Posted by Lena_ (Post 38808)
vjerujem kako je dobar dio Vas član HGU-a, pa ne budite lijeni i glasajte za svog favorita. Inače bi stvarno i mogao nagradu dobit netko tko je uopće ne zaslužuje... o imenima ne bi :bonk:

:bonk: u pravu si. a obrisao sam njihov mail u vezi s tim glasanjem i nagradom status. nisam znao da će mog favorita nominirati :sad:

Lena_ 10-03-2008 14:35

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 38810)
:bonk: u pravu si. a obrisao sam njihov mail u vezi s tim glasanjem i nagradom status. nisam znao da će mog favorita nominirati :sad:

pa ne treba ti, samo odi na stranicu i upiši svoj JMBG, ili broj iskaznice i možes glasat

_maestro_ 10-03-2008 14:42

Quote:

Originally Posted by Lena_ (Post 38811)
pa ne treba ti, samo odi na stranicu i upiši svoj JMBG, ili broj iskaznice i možes glasat

:top: fala. riješeno :D

_maestro_ 10-03-2008 15:32

bilo bi fora kad bi se moglo glasati za skidanje s liste nominiranih. i tu bih znao za koga bih glasao.... :krez:

Lena_ 10-03-2008 15:39

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 38817)
bilo bi fora kad bi se moglo glasati za skidanje s liste nominiranih. i tu bih znao za koga bih glasao.... :krez:

sad si me zainteresirao???? ali ako znamo za koga bi, samo po sebi se da zaključit koga ne bi gledao, i SLUŠAO među nominiranim!

cicak 10-03-2008 20:04

.....

Na osnovu cega se nominirani nagradjuju? ne vidim samostalna djela na njihovoj stranici nego samo albume od bendova.....

longee 10-03-2008 20:33

Quote:

Originally Posted by cicak (Post 38863)
Na osnovu cega se nominirani nagradjuju? ne vidim samostalna djela na njihovoj stranici nego samo albume od bendova.....

A valjda istaknuti tamburaš (naravno unutar banda)...

Šteta da nema solo tamburaša kao što ima solista na (gotovo) svim ostalim instrumentima.

cicak 10-03-2008 21:15

...

prva stvar koja mi je bila logicna jeste da se ljudi nagradjuju na osnovu svojih samostalnih dijela.....Bar je tako u svijetu ako se ne varam....svaki bend ima svog istaknutog covjeka,ili ponajboljeg sviraca,a bendova puno u hrvatskoj i ako bi sad stavljao na vagu ko je bolji od kojeg-bilo bi glupo!

Nije muzika utrka na 100metara....

Bas zbog toga mi je logicno da se nominirani uzimaju oni ljudi koji imaju iza sebe "nesto svoje".....autorsko.....npr....klasika Hrvoja Majica,ili samostalni cd Marija Zbiljskog gdje svirac pokaze svoje "pravo lice" jer ipak....timska igra je timska igra...Nije samostalna.
Prilagodjavas se pjesmi,pjevacu,aranzmanu,i na kraju sviracima!

Da ne bi vec neko srao i da kazem da ne sumnjam da pojedini nominirani ne mogu napraviti neki samostalni cd,al to je sad druga prica....

longee 10-03-2008 21:21

Quote:

Originally Posted by cicak (Post 38874)
prva stvar koja mi je bila logicna jeste da se ljudi nagradjuju na osnovu svojih samostalnih dijela.....Bar je tako u svijetu ako se ne varam....svaki bend ima svog istaknutog covjeka,ili ponajboljeg sviraca,a bendova puno u hrvatskoj i ako bi sad stavljao na vagu ko je bolji od kojeg-bilo bi glupo!

Nije muzika utrka na 100metara....

Bas zbog toga mi je logicno da se nominirani uzimaju oni ljudi koji imaju iza sebe "nesto svoje".....autorsko.....npr....klasika Hrvoja Majica,ili samostalni cd Marija Zbiljskog gdje svirac pokaze svoje "pravo lice" jer ipak....timska igra je timska igra...Nije samostalna.
Prilagodjavas se pjesmi,pjevacu,aranzmanu,i na kraju sviracima!

Da ne bi vec neko srao i da kazem da ne sumnjam da pojedini nominirani ne mogu napraviti neki samostalni cd,al to je sad druga prica....

O tome i pričam... Ali slabo ima solo tamburaša, osim Majića i Zbiljskog, tko je napravio solo projekt?

Malo šale...
Ića je, ali unitar svojih bandova. Svi njegovi bandovi su bili njegovi solo projekti. Šta'š kad se čovjek uklapa svugdje. :D

sviraczs 10-03-2008 21:40

Tu je problem sto je "tamburica" kod "njih" sve jedan instrument,nije po instrumentima,kao kod ostalih!

A izdvajaju one koji su bilo sta snimili i izdali u prosloj godini na legalan nacin!

kre-da 10-03-2008 21:54

glasala!!!!!

kruno,da li si ti glasao? hehehe

_maestro_ 11-03-2008 00:43

Quote:

Originally Posted by kre-da (Post 38884)
kruno,da li si ti glasao? hehehe

moraš biti preciznija. ne zna se kojem kruni si postavila pitanje. :krez:
na forumu su registrirani nickovi:
kruno, kruno romansa, krunopz, krunoZG... i možda još koji.

longee 11-03-2008 05:57

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 38915)

Jebenica :krez:

Lena_ 12-03-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 38915)

pa dobro, vjerujem kako taj Kruno zna da se odnosi na njega, druga je stvar što su neki forumaši znatiželjni pa bi htjeli bit upoznati sa svim forumaškim međuodnosima :D

matija_vg 12-03-2008 13:43

Quote:

Originally Posted by Lena_ (Post 38999)
pa dobro, vjerujem kako taj Kruno zna da se odnosi na njega, druga je stvar što su neki forumaši znatiželjni pa bi htjeli bit upoznati sa svim forumaškim međuodnosima :D

Ja neću ništa reć jer neznam više jesi ti ona Lena ili kaj već zbog koje nas hoće tuč kontraš Fijakera tak da nemam komentara da nebi dobio po pi..:D

buky1 12-03-2008 13:47

Ma možeš slobodno, ja mislim da je to ova http://forum.tambura.com.hr/member.php?u=867 Lela a ne Lena :cool:

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 20:15 sati.