![]() |
berdaševa priča
čitajući malo ove vaše teme,razmišljanja,prepucavanja itd.
zanima me vaše mišljenje o jednoj pjesmi.. zove se BERDAŠEVA PRIČA...svira Trenk...potrudite se i pronađite ju i pozorno poslušajte....dvije stvari me zanimaju: 1.jel to po vama tamburaška ili antitamburaška pjesma 2.svi vi koji si postavljate pitanje o sviranju općenito(zašto.kako,kada,svirati ili ne i gdje) jeste li našli odgovore dajte sve od sebe,da vas čujem!!!!! |
Quote:
2. ne sviram |
brzo i rječito,nema šta....a još k tome i ne sviraš...dobra kombinacija....
|
Quote:
|
stvar je vrhunska, i dobro opisuje sta bi se moglo desiti sa sviracima kad se zasite svatova, kumova i svega ostaloga sto ide uz gaze..ja se samo nadam da cu prestatit svirati te pizdarije prije nego mi dodje da zapalim tamburu :)
|
meni je stvar isto mrak oces od teksta aranžmana il kak ju Draga otpjeva ma sve 5 a uostalom sad se nemogu sjetit ali ima jos stvari koje govore "protiv" gaza i tamburaša pa su dobre stvari trenutno se nemogu sjetit koje ali znam da ima
|
Jedna od rijetkih pjesama koja ne "pjeva" o konjima, sokaku i snašama.... Baš me zanima jel pjesma tolko dobra ljudima koji ne sviraju i tak to... Btw. Treblo bi ju uvest u glazbene škole za posebnu potporu i samopouzdanje "mladim nadama" tamburaške glazbe :bonk: :bonk: :bonk:
|
To je jedna dobro ispricana prica,dobra pjesma,dobra poruka i pouka.
Sad ce Exer posrati ton koj ima primas i napisati da je JANIKA IMAO NAJBOLJI TON I DA O TOME NEMA GOVORA!!!! salim se Mislim da je to prva pjesma koja ima takav aranzmanski pristup,da toga do tada nije bilo pa neka i po tome ostane zapamcena. |
Pjesma je fantazija, sviđa se i netamburašima (mojoj ženi):cool:
|
1. pjesma je taburaška
2. ne sviram ju još stvar je odlična;) |
Pjesma je odlicna. Sviram ju, pjevam ju. Pjesmu je napisao jedan moj Gradiščan, Josip Pintarić Puco, legenda od čoeka, Planiramo izdati album pod nasim imenom al sa njegovim pjesmama.
Pjesma je anti tamburaska. On ju je napisao kad se ubio njegov otac. Zbog cega se ubio? Zbog tambure i becarluka, zbog berde. Pjesma je puna matefora( "...tog je justra zapalio bero...") Otac je zapalio ljubav izmedju sebe i tambure, raskinuo je s tamburom..."...Zapalio berdo..." - izgubio zivot. :) |
Quote:
|
Moram i ja naći neku pjesmu nekog mog frenda sa "zanimljivom pričom". Vidim da to prolazi, samo se treba znati prodati.
|
Quote:
|
Quote:
Čovjek ima 81 godinu ni nezna koliko je pjesama napiso i sta je napiso. Mora da se zajebo. A pun mi je q.... arogantnih likova, koji odma pljuju po nekome, kad se zalomi neka greska. Da budem iskren, yebe mi se ko je napiso pjesmu...Ja sam dobio informaciju i preneo je ovdje, a to sto informacija nije tocna, ja nisam kriv. :ples: |
Quote:
|
Ma pusti ga, ajmo mi na belu.
|
Ma da idi kartaj belu, "ne uzimaj tamburu u ruke sine moj", nije to za tebe. :ples:
|
Ti nisi baš normalan, jel?
|
Quote:
a da se ti malo raspitaš umjesto što drugima dijeliš takve savjete? trebao bi to učiniti. onda nebi pisao ovakve bisere i nebi bilo blamaže... jbg. |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 22:20 sati. |