![]() |
Tražim note
Mi smo jedan mladi sastav tamburaša. Iščemo note bolje poznanih pjesama (dalmatinske, slavonske...). Ako ima tko note od koje takve pjesme molim da napiše pa čemo onda vidjet ako trebamo tu pjesmu.
P.S.: Molim samo note koje su za bas, kontru, čelovič, čelo i sve druge instrumente. |
Nećeš dobiti note ovdje na forumu nego samo poticaj da sam kod kuće nategneš uho i pustiš pjesmu 100-200 puta. I onda je zasviraš.
:cool: |
mi to več radimo 3 godine, sada bi radi malo bolj profesionalno svirati
|
Quote:
Puno sreće.;) :top: |
možda jednog dana postanete nekakvi dukati,...ne slavonski, možda podravski...zagorski, međimurski, dalmatinski....:krez: :bonk: ...sve u svemu puno sreće u budučnosti...nego...kako se taj vaš sastav zove i odakle je?
|
Mi smo iz Preloke. Tam imamo KUD Lepa Anka i jedan dio tog KUDa smo tamburaši. Preloka se nalazi u Sloveniji, točnije pri Kupi blizu Velike Gorice. 11.9. čemo nastupit u Zagrebu na otvorenju Zagrebačkog velesajma.
Pogledajte malo i na našu stranicu http://www.preloka.si/ |
sad kad smo se malo predstavili bi željeli da vi opet pogledate malo za notama.
|
Quote:
http://www.geocities.com/old_gen/album/sadrzajnote.htm |
nemoj od tamo skidat, ono sto sam skicnuo je katastrofa..
|
Quote:
|
tesko je naci...trebas naci nekoga sto bi volijo ti dati...ili sam napisati.
|
Quote:
|
Preloka, poslao sam ti privat. poruku. Imam nešto cca. 50 "partitura" za tambure (prim, basprim I i II, kontra, bas, bez III. basprima i čela), koje sam pisao za potrebe KUD-ova. Vidjet ću što ima, pa ti pošaljem popis. Za otvaranje ti treba Encore program, ili ti mogu snimiti kao midi.
|
www.akordi-note.110mb.com - tamo ima dosta notnih zapisa
|
Quote:
nema potrebe duplicirati postove, to odmah podsjeća na spam... ustvari, htio sam ti reći, pošto vidim da si na više načina vezan uz stranicu čije linkove ostavljaš ovdje da ako već idete objavljivati note po netu, nemojte objavljivati krivo napisane note. o tim brošuricama, privatnim edicijama i sličnom je već bilo govora na ovom forumu i prije. ljudi vole na neki način doći do notnog materijala, a onda im se podmeće svakakvo smeće. Da nebi mislio da prigovaram bez veze, evo... bio sam na toj stranici i otvorio note pod slovom A, prvi naslov i šta vidim? - KRIVI NASLOV - RITMIČKI KRIVO ZAPISANA MELODIJA - KRIVO POSTAVLJENI AKORDI - nije naveden autor pjesme... bezveze. :mad: evo i slike s te tvoje stranice: http://i106.photobucket.com/albums/m...tro_/adusa.jpg edit: onaj drugi, identični tvoj post sam obrisao. |
Quote:
http://img85.imageshack.us/img85/740...t20kafabp0.gif |
Ispricavam se sto sam dva puta postavio link.
A note sam postavio ako kome zatrebaju, ne mora nitko uciti iz njih... Ali nekome ce zatrebati... Bolje je ovakve note postavljati na besplatan download, nego prodavati okolo po netu. Kome se ne sviđaju, ne mora po njima učiti, neka kupi knjigu u knjižari, pa neka po tome uči i problem riješen... |
ok... u pravu si kizo. nije tvoja krivica što se takva notna izdanja objavljuju prilično nemarno i površno. taj problem postoji odavno prije interneta.
tako da i onaj ko si kupi takvu knjigu u knjižari, opet ima isti problem. evo jpš jednom: stranica s notnim zapisima (melodija-akordi-riječi) www.akordi-note.110mb.com neke pjesme su pojednostavljeno ili neprecizno zapisane, ali i takve mogu poslužiti. |
Please
Moze li mi netko poslati note od otvor zeno kapiju bio bi vrlo zahvalan? Na mail crokuhar@hotmail.com Unaprijed zahvaljujem! Zaboravio i ako moze Pusti da ti leut svira!
|
Quote:
:D:Djebate pa samo neki gotovani kaj je to došlo na ovi svjet, trebalo bi patentirat neki traftur (ljevak) i zabušit dečkima s osimcom rupu u glavi i uzet od svakog tamburaša najbolje i usipat im pa budu i oni znali svirat:top: Ajd kužim da nekom treba aranžman za Bumbarov let, ili za Ševu:krez:....ili koje kakvu klasiku al ovo sve ide na uvce.....a na kraju kraveva mislim da ti je ovo prvi post:lekcija::box: |
Ima li tko od bilo kakvih klasičnih stvari note (violina), od Mozarta, Bethovena, Chopena, Malagurskog, Montija.... nek mi se javi na marko.dinjar@gmail.com:top:
|
to sve imas na torrentima..samo trebas traziti malo..
|
Quote:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 06:13 sati. |