![]() |
Kupujem stare i razbijene tambure
Dakle ukoliko netko ima staru il razbijenu tamburu a da je želi prodat neka mi se javi na pp. Isto vrijedi za stare kofere.
|
bog imam staru tambu kontru od zarica ako zainterisiran javi se
|
jel razlupana????
Gigo, kolko mi se cini, bog Tamburua interesuju stare RAZBIJENE tambure, tako da jos imas vremena da uzmes cekic u sake i ucinis svog starog Zarica primamljivim za zrtvu na oltaru ovoga "bozanstva":krez:....
|
:):):vio2:
Quote:
|
os kupit novu? za 200 eura D: ak oces mogu je razbit.al cijena je ista
|
Jel to onaj "famozni" prim? :D
Pozdraf, TinMan P.S. Ne mogah odoljeti...:D:D:D |
yes
|
dakle kupujem razbijene odnosno oštečene tambure, znam da vi ovdje zbijate šale jer ste tamburaš a oni su veseljaci no dobro. dakle ne zanimaju me tambure generalno sređene po neznam kojim ciframa. znači tražim krš i lom :) za eksperimentalne svrhe
|
hokus-pokus
Quote:
|
a zajeb... ti mene malo a? :krez:
|
boz'sacuvaj...
Quote:
|
Quote:
|
Zajebajemo te još od prvog vagona.
Isto pitanje sam i ja postavil prije cca godinu dana i nisam uspel nikaj pribaviti (barem ne preko foruma).... Zna se naći preko njuškala ili oglasnika povremeno. Kupil sa kontru za 100€ prek njuškala. Pošlajfal grif platu, zmenil prage žice i konjić i stvar radi ko zmaj. Klinci u KUD-u zadovoljni... Skrševa se prije nađe po lokalnim KUD ovima, ono kaj klinci porazbijaju a ne isplati se dati popraviti... Pozdraf, TinMan |
Quote:
|
dakle akcija i dalje vrijedi. stare razbijene tambure kupujem.
samo vas molim da mi se ne javljate sa bocanima, kudlicima.... itd. i nudite po ciframa da boli glava :top: |
Nisam čito komentare al možda se hoće prodat :D
http://www.facebook.com/media/set/?s...5127162&type=1 |
:top:
|
i dalje aktualno
|
....
|
bump
|
i dalje aktualno. nemora čak ni imat sve djelove. (sad kad mi neko ponudi vrat od prime)
:) |
oglas više nije akutalan te molim da se zaključa ova tema. razlog tome je što nebi volio da se za 20-30 il više godina priča o meni kao preprodavaču tambura. okrečem se striktno vlastitoj izradi tambura sa popravcima i reparaturama tuđih.
|
A da se možda i obriše? :)
|
ako je moguče bilo bi mi draže da se obriše
|
Za brisanje cijele teme mora biti jako dobar razlog, tako to funkcionira na većini foruma, e sad kako funkcionira ovdje, će da kaže netko iz administracije. :D
|
neka oni sami riješe svakako želim da se zaključa a ako oni smatraju da se može obrisat, neka obrišu :)
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 14:03 sati. |