![]() |
Dusa becarska
Dal ima tko mp3 Duse becarske od Lola? trebam skidat pocetak,, pa da usporim..ovako napamet mi cudno zvuci.. od 4 zice, cis krece, ali kao da svira onda cis,d,c .. a taj c naravno nemam... :S
|
hahaha, nemoj jebat? :krez:
|
ok..saznao sam u cemu je stos.....nastimana 4 zica na c
|
Kak znaš? Možda je D-prim... Btw, jel' tko svira ili je vidio uopće taj instrument koji je skoro pa izumro. Btw, ja sam to svirao (treća bisernica, ali zapravo D-prim).
|
znam iz pouzdanih izvora...da je prestimana zadnja zica samo.. i to je to..
|
ovo je stvarno bio veliki misterij. :bonk: :krez:
|
pa da znas da je... posto bilo cudno..cujem da ima kao i c..al posto nemam mp3, nisam mogao usporit da cujem tocno.al eto..ipak
|
Quote:
|
Quote:
|
Koliki postotak primaša (od ukupnog broja primaša na svijetu) svira prim u muzičkoj školi? Baš si mi spustio... :rolleyes::down:
|
Quote:
|
Quote:
nije meni uopce cilj tebe "spustati"..fascinatna mi je cinjenica koliko mozes glupih stvari napisati na jednom mjestu.. |
vodite ljubav, a ne rat :D
|
Vidim da pričate o usporavanju pjesama
Kako usporiti pjesmu? S kojim programom? :help: |
Quote:
|
imas i audacity (freeware), a ukoliko koristis macintosh najjednostavniji (isto freeware) je gAssistant, sinoc sam ga nasao, uspori pjesmu bez promjene tonaliteta. mal i jednostavan program, imas samo te dvije funkcije usporiti i promijeniti pitch.
|
best practice
|
windows media player - najjednostavnije, sigurno ga već imaš...
|
adobe audition 3.0 - mjenjane tonaliteta, promjena brzine , u ton se skine sve, može se vokal maknuti (koliko-toliko cca.70%) . ovi svi programčići su ok al adobe je ipak elita za takve.
|
Quote:
to su sve pitanja, ne kritika :top: |
Quote:
Što se pjesme tice, mislim da počinje iz f#m. Kasnije ima modulaciju za pola tona. Cijeli uvod je f#m, ja ga sviram otprilike ovako: f#m E:----------------------------------------------------------------------- H:-------------------------------------2-3-2-0--3-2-0-2-----0----------- F#:-00000000000------------2-3-5-3-5--------------------3----2--3--0--2 C#:-------------------5-4-5---------------------------------------------- E:------------------------------------------- H:-----------------------------------2------ F#:---------------------------------0--3-0-- C#:-4--7--5---5h7h5-44444444-----4-------- :top: |
Quote:
|
Ma krivo sam napisao cijeli tab (duša bećarska):down:. Ja jučer na večer pokušao to skinut i sad probam opet i skužim da počne iz c# a ne f#. Sad i meni fali jedan ton c# d c# ??? kao i tebi u prvom postu :krez:
|
Quote:
|
Ovako mi zvuči ispravno. :)
E:----------------------------------------------------------------------- H:----------------------------------------------2-0-3-2-0-2-----0------ F#:---------------------------------0-2-3-5-3----------------3----2--3-- C:-111111111111--------2-1-0-1-2 -------------------------------------- E:---------------------------------------- H:-------------------------------2-------- F#:-0--2------------------------0--3-0--- C:---------6-8h6h55555555-----5-------- Kako ti to odsviraš? |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 07:11 sati. |