![]() |
Dečki pa ima situacija kad ne smiješ reći ne. Ak veliš ne, bi ti mogli križa naravnati s bajsom:-) Ak se vi niste našli u takvoij situaciji,ja jesam.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Uglavnom, zaključak priče - na svirkama mrzim pijane žene! |
Quote:
Sve je podnosljivo dok žena( i to u finim godinama) naglo u pokušaju da ti nešto kaže POKAŽE SADRŽAJ SVOG ŽELUDCA i to po tebi...:mad: E to je gadno.... |
Quote:
Ja nemam takvih problema, ja sam prirodno gadan pa svi bježe od mene čim me vide, a i boje se doć pjesmu narudčit. :top: :krez: |
Ja mrzim kad me zalijevaju raznoraznim alkoholnim pićima (a to se nekoliko puta dogodilo na jednoj recentnoj svirci). Lik me zalije s bambusom i naruči neku pjesmu, a ja mu velim "Može, al' ak' mi nabaviš salvete da se obrišem". Ne moram ni govoriti da su salvete vrlo brzo nabavljene, hehe. :D Valjda je ovo zalijevanje nekakvo kozmičko izravnavanje računa za sve one žrtve moje kontre koje sam "opaljivao" po glavi. :bonk:
|
Quote:
|
Quote:
|
bla bla
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gluposti od slova
E, da i ja malo nekaj napišem... Baš mi je sinulo ovih dana na svirci, a sigurno i svi vi imate takvih, pa bi htjel da prokomentirate i podkrijepite s primjerima majmune na gažama koji uletavaju kakti pjevati s vama a neznaju ni riječi pa gluposti ispadaju npr. kroz ovaj vikend sam se naslušal takvih bedastoća recimo ...ej kato moje zlato sjedi do mene da mi bećarsko srce ne može, ...ti za me si bila ka rosa na cvitu, sa izvora pila, a bilo ih je još gro al ih se nemrem sjetiti, ove su mi bile najdraže :bonk:
|
Ja sam imal pacijenta ovaj vikend, lik mi se pohvalil da njegov violinista u bendu ima STADIVARIJERVU violinu :bonk:
|
Quote:
|
Mrzim kad pukne 2. žica usred najboljeg dijela svirke :D
|
Quote:
|
Ma najgore je kad pukne treća...
edit: a najčešće puca |
Pa mislim da je svima najgore kad im pukne zica jer kostaju!!! (Najgore je basistama). Sva sreca da nisam jedan od njih! Bankrotir'o bi!
|
pitaj trabija, basistu žicolomca kako on to regulira. :krez:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 14:41 sati. |