Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Tamburaški život (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=28)
-   -   mrzim na svirci (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=339)

mužikaš 02-11-2007 12:49

Dečki pa ima situacija kad ne smiješ reći ne. Ak veliš ne, bi ti mogli križa naravnati s bajsom:-) Ak se vi niste našli u takvoij situaciji,ja jesam.

Evil Dick 02-11-2007 13:59

Quote:

Originally Posted by mužikaš (Post 28203)
Dečki pa ima situacija kad ne smiješ reći ne. Ak veliš ne, bi ti mogli križa naravnati s bajsom:-) Ak se vi niste našli u takvoij situaciji,ja jesam.

Ti si neka stara iskusnjara

jaksa 02-11-2007 17:40

Quote:

RESTEPK :D

slay 17-12-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by Mislav (Post 12905)
Jos bi covjek pregrmio sve, i 100 puta sviranje iste pijesme, vjesenje pijanaca i tako zvanih BOB DAVITELJA:mad: , ili gaza na kojima ste totalno nepotrebni i ljudi vas uopce ne dozivljavaju, malo love, nista tala:sad: , sve bi pregrmio ali nikako bas NIKAKO ne mogu mirno preci preko navlacenja za rukav kad je gaza gotova:bonk: , to mi je najgora stvar na svijetu, dode mi da poludim :angry: kad je sve gotovo i onda se UVIJEK nade netko tko ce ti reci nesto tipa daj jos, niste bili u redu, premalo ste svirali, pauze su vam preduge. i zato DAJTE JOS, dode mi da uzmem toljagu i:bonk: :down:

To je gadno, ali je stvarno odvratno kad to bude naroljana žena koja ima muža i djecu i k tome ju još trebam sretat na ulici i na budućim svirkama jer je iz susjednog sela... fuj :bljuv: Općenito pijane žene u zrelim godinama predstavljaju jako velik problem na svirkama. Prije par mjeseci sam doživio da mi baba od milijun godina šalje puse hvatajući se za sise i opasno se približavajući zoni mojeg zamaha nogom... Nije mi toliko ni bilo neugodno što je to vidio ostatak gostiju, nego što su moji iz benda umirali od smijeha, a ja ne znam hoću li ubiti babu ili pobjeći gllavom bez obzira...

Uglavnom, zaključak priče - na svirkama mrzim pijane žene!

damir 17-12-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by slay (Post 31099)
To je gadno, ali je stvarno odvratno kad to bude naroljana žena koja ima muža i djecu i k tome ju još trebam sretat na ulici i na budućim svirkama jer je iz susjednog sela... fuj :bljuv: Općenito pijane žene u zrelim godinama predstavljaju jako velik problem na svirkama. Prije par mjeseci sam doživio da mi baba od milijun godina šalje puse hvatajući se za sise i opasno se približavajući zoni mojeg zamaha nogom... Nije mi toliko ni bilo neugodno što je to vidio ostatak gostiju, nego što su moji iz benda umirali od smijeha, a ja ne znam hoću li ubiti babu ili pobjeći gllavom bez obzira...

Uglavnom, zaključak priče - na svirkama mrzim pijane žene!

Sve je podnosljivo dok žena( i to u finim godinama) naglo u pokušaju da ti nešto kaže POKAŽE SADRŽAJ SVOG ŽELUDCA i to po tebi...:mad:
E to je gadno....

Kulendara 17-12-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by damir (Post 31103)
Sve je podnosljivo dok žena( i to u finim godinama) naglo u pokušaju da ti nešto kaže POKAŽE SADRŽAJ SVOG ŽELUDCA i to po tebi...:mad:
E to je gadno....

uuuuuu. sick :bonk:

Ja nemam takvih problema, ja sam prirodno gadan pa svi bježe od mene čim me vide, a i boje se doć pjesmu narudčit. :top: :krez:

Hrvoje 17-12-2007 20:03

Ja mrzim kad me zalijevaju raznoraznim alkoholnim pićima (a to se nekoliko puta dogodilo na jednoj recentnoj svirci). Lik me zalije s bambusom i naruči neku pjesmu, a ja mu velim "Može, al' ak' mi nabaviš salvete da se obrišem". Ne moram ni govoriti da su salvete vrlo brzo nabavljene, hehe. :D Valjda je ovo zalijevanje nekakvo kozmičko izravnavanje računa za sve one žrtve moje kontre koje sam "opaljivao" po glavi. :bonk:

primas1 17-12-2007 20:31

Quote:

Originally Posted by Hrvoje (Post 31111)
Ja mrzim kad me zalijevaju raznoraznim alkoholnim pićima (a to se nekoliko puta dogodilo na jednoj recentnoj svirci). Lik me zalije s bambusom i naruči neku pjesmu, a ja mu velim "Može, al' ak' mi nabaviš salvete da se obrišem". Ne moram ni govoriti da su salvete vrlo brzo nabavljene, hehe. :D Valjda je ovo zalijevanje nekakvo kozmičko izravnavanje računa za sve one žrtve moje kontre koje sam "opaljivao" po glavi. :bonk:

a jadna kontra ak nju zalijevaju;) , nije ona niš kriva, ...ili možda tebe ne zalijevaju izvana nego unutra:D :top:

matija_vg 17-12-2007 22:40

Quote:

Originally Posted by primas1 (Post 31113)
a jadna kontra ak nju zalijevaju;) , nije ona niš kriva, ...ili možda tebe ne zalijevaju izvana nego unutra:D :top:

Malo je OT al kad ste već spomenuli uljevanje u kontru....:D jedan kontraš i zg koji trenutno nije aktivan je u svoju kontru (ili su mu drugi sipali) litru i vodu kontra je bila Matak a Mislav bi mogao nešto više o tom reći:krez: i to ćisto iz razloga jer ih je interesiralo kaj se bude dogodilo........

Mislav 17-12-2007 23:27

bla bla

Quote:

Originally Posted by matija_vg (Post 31127)
Malo je OT al kad ste već spomenuli uljevanje u kontru....:D jedan kontraš i zg koji trenutno nije aktivan je u svoju kontru (ili su mu drugi sipali) litru i vodu kontra je bila Matak a Mislav bi mogao nešto više o tom reći:krez: i to ćisto iz razloga jer ih je interesiralo kaj se bude dogodilo........

Ako mislimo na isto prikac onda bi ti Serbusovci mogli vise o tome reci

tamburaš 10-04-2008 15:59

Quote:

Originally Posted by klas (Post 18584)
vidjet ćaš prvi puta kad budeš svirao u podne,ljudi sjede, gledaju bljedo u tebe, zuje, sunce prži,piju sok....a ti moraš svirat ( zato jer si plačen ) u sebi misliš čemu sve to,i da je barem netko ovdje tko bi zapjevao sa nama...a poznato je da se ljudi opuste kad si popiju koju čašicu....

slažem se s tobom... mrzim svirati kazališnoj publici, gledaju te biljedo i onda na kraju seta neki ni ne zaplješću, i onda odmah izgubim volju za svirku...:bonk: :sad:

Mislav 13-04-2008 15:58

Quote:

Originally Posted by tamburaš (Post 40979)
slažem se s tobom... mrzim svirati kazališnoj publici, gledaju te biljedo i onda na kraju seta neki ni ne zaplješću, i onda odmah izgubim volju za svirku...:bonk: :sad:

Istina ali nakon dugo vremena provedenog u gaziranju sam shvatio da mi je lijepse takva publika nego 28 pijanaca koji ti nedaju disati i vise na tebi od pocetka do kraja gaze:bonk:

Gigi 21-04-2008 12:29

Gluposti od slova

E, da i ja malo nekaj napišem... Baš mi je sinulo ovih dana na svirci, a sigurno i svi vi imate takvih, pa bi htjel da prokomentirate i podkrijepite s primjerima majmune na gažama koji uletavaju kakti pjevati s vama a neznaju ni riječi pa gluposti ispadaju npr. kroz ovaj vikend sam se naslušal takvih bedastoća recimo ...ej kato moje zlato sjedi do mene da mi bećarsko srce ne može, ...ti za me si bila ka rosa na cvitu, sa izvora pila, a bilo ih je još gro al ih se nemrem sjetiti, ove su mi bile najdraže :bonk:

DUGI 21-04-2008 16:25

Ja sam imal pacijenta ovaj vikend, lik mi se pohvalil da njegov violinista u bendu ima STADIVARIJERVU violinu :bonk:

_maestro_ 21-04-2008 17:10

Quote:

Originally Posted by DUGI (Post 41469)
Ja sam imal pacijenta ovaj vikend, lik mi se pohvalil da njegov violinista u bendu ima STADIVARIJERVU violinu :bonk:

jel ti rekao i da svira kao MOCERT :krez:

HrvojeSB 21-04-2008 19:26

Mrzim kad pukne 2. žica usred najboljeg dijela svirke :D

tamburaš 21-04-2008 19:32

Quote:

Originally Posted by HrvojeSB (Post 41486)
Mrzim kad pukne 2. žica usred najboljeg dijela svirke :D

to je stvarno grozno.. pa ipak treba odvojiti 7 min da se stavi nova žica...:bonk: :bonk:

Ivso 21-04-2008 21:50

Ma najgore je kad pukne treća...

edit: a najčešće puca

ej00jesence 21-04-2008 22:15

Pa mislim da je svima najgore kad im pukne zica jer kostaju!!! (Najgore je basistama). Sva sreca da nisam jedan od njih! Bankrotir'o bi!

_maestro_ 21-04-2008 22:29

pitaj trabija, basistu žicolomca kako on to regulira. :krez:

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 14:41 sati.