![]() |
Quote:
Orwell -1984: "People simply disappeared, always during the night. Your name was removed from the registers, every record of everything you had ever done was wiped out, your one-time existence was denied and then forgotten. You were abolished, annihilated: vaporized was the usual word." |
...
...Miha!
...iznenađuješ! |
Deutschland
Evo za par sati krećem na put u Nemčiju (razlog puta:tamburanje, naravno :krez: ) pa me neće bit do ponedjeljka u HR pa eto da vas pozdravim...
Bože čuvaj Hrvatsku, odo' ja u Njemačku! :krez: :bonk: |
Došao je i taj dan
Evo uspješno sam položio i zadnji ispit na faksu (dvojka k'o kuća :krez: :ples: ) i sad su u meni pomiješani osjećaji sreće, olakšanja, zadovoljstva, ali i sjete pošto su mi studentski dani bili lijepi (doduše već dosta dugo ne živim tipičnim studentskim životom)... I tako još diplomski pa sam gotov...
Al' baš mi je drago da sam položio ovo danas (a mojoj mami još više, hehe)! JUUUUUHUUUUU! ;);) |
Quote:
Kad bu kakva runda? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Kaj ćete svirati u Lisinskom? |
Quote:
|
"Zagorje, ja tvoj sem sin" s Hitrecom?
Pa to je Adamova stvar. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
HITREC: Jel' znate koju moju pjesmu svirat? DANIJEL:Ne baš... HITREC: Vi svirate nekad s Končićem, jel' tak? DANIJEL: Da, tu i tam... HITREC: Znate onda "Zagorje, ja tvoj sem sin"? DANIJEL: Da! Tak pretpostavljam da je moglo biti... :krez: :bonk: |
Quote:
|
Jezikoslovac, bravo!!!
Svaka čast, Hrvoje!
A nadam se da ću te uskoro videti na HRT-u kao eminentnog jezikoslovca u "brojke & slova" ili tako nečem sličnom!!!:krez: |
...
...ako su tu čestitke za završetak tvog akademsko putovanja, onda ČESTITAM!!!
...još malo i THREAD će se zvati "laprdanja akademskog građanina Hrvoja"!:top: |
Quote:
Zahvaljujem na čestitkama... Uskoro ću imati "licence to linguistically LAPRD"... :krez: :bonk: |
Quote:
|
Quote:
btw. i ja sam u utorak uspio maturirati, navodno sve sa 4 tako da sam sada konačno završio sa školom...:ples: |
Baš mi se ne da niš pisat u zadnje vrijeme po forumu... Ne znam zakaj... Jednostavno mi se ne da. Nema mi nekih intrigantnih tema (doduše ona sa šorama ja zanimljiva) pa onda rek'o da ne "gnojim" (jel' maestro ;) ) po ostalim "pametnim" temama lijepo ću malo laprdat (onako općenito) po ovoj tu "mojoj" temi...
Ne znam jel' gledate mozaično-prozaično-zabavno-putopisnu emisiju "30 u hladu", al' ja je više-manje pratim i fora je čuti raznorazne amaterske tamburaške orkestre i klape... Mislim da je jučer bila "kontinentalna" ekipa u Pisarovini pa je tam bil neki tamburaški orkestar di je basist imao zanimljivu tehniku sviranja basa (mislim da je dvoglasni bajs bil), jednom je udari "od sebe", a drugi put "prema sebi"... Zanimljivo... A u nekim novinama (Večernji) od prije par tjedana sam vidio u kulturnom prilogu i veliki tekst o tamburaškom orkestru iz nekog mjesta (ne znam točno kojeg, možda Staro Petrovo Selo) i kak im je Njikoš došo dodijelit Zlatnu plaketu FHTG i tako... Uglavnom ipak se tambura pojavljuje u medijima... |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:32 sati. |