![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mrzim kad dođem na gažu (naravno, došao na gažu raditi, zaraditi novac-ne iz ljubavi prema muzici jer se na gažu rijetko kad dolazi radi toga) i onda mi se to neda...to mi je najgore...nekada bi radije poslao zamjenu pa neka si neko zaradi..al se trudim da to prihvatim kao posao i da dam i malo guze ako treba...al makar nemoram svaki dan od 8 do 16 h neprekidno davat guzu nekom privatniku..ovako ja odlucujem kolko cu guze dat i kome...:top: |
Vjerojatno ste svi doživili na nekim svirkama da kad svirate neku pjesmu koja vam je strava ili jednostavno da ju obozavate i totalno se uživite da nevidite nikoga oko sebe...
... naravno to traje par sekundi dok vam se neki lik objesi oko vrata da upadate na sve strane ili jos gore ako pjevate pa vam toliko vriste u uši da ni sami sebe necujete!!! Mrzim to... :sad: Quote:
... na svirku smo dosli oko 5 popodne naravno kad su se lovci vratili iz lova nadrndani slavonske votke iz veselog stroja. :ples: :bonk: :bonk: :bonk: Za vrijeme vecere dok smo svirali jedan baja se digo od stola izvadio neku pljucu, repetirao i digao nisan u prostoriji 10*15m gdje nas je bilo oko 20-tak ljudi... na srecu netko je skocio i uzeo mu pistolj iz ruke jer bi ovaj stvarno zapucao :bonk: :bonk: :ples: :ples: Eto situacija koja se ne dogada skoro nikada ali nitko ju nevoli. :down: |
Quote:
Pa nisu valjda svi kojima si svirao pijani idioti koji nemaju pojma o muzici?! Znači za tebe je glazba samo posao?:sad: |
Mrzim na svirci kad sam jedini (ili u manjini) kojemu se svira i pjeva, a ostatak ekipe moli Boga da se ljudi što prije raziđu i da što prije bude gotova svirka. Ali vjerojatno bih isto tako mrzio da sam na drugoj strani (da meni bude pun q.... svega, a netko u bendu je nadobudan i nabrijan na svirku i pjevanje). S time da se ova druga situacija vrlo rijetko događa.
EDIT: A di je tema "Volim na svirci"? Ili tako nešto... Zakleo bih se da je postojala, a sad je nemrem nać... :confused: |
Quote:
romale, pobrkala si lončiće. sakybovu rečenicu koju si citirala si izvukla izvan konteksta rasprave u kojoj je napisana i iz nje izvukla upravo suprotne zaključke. to nije fer. |
Quote:
|
Quote:
|
Nebih ti ništa odgovorio da me nisi izričito imenovao. Neću ni ovako.
Trn u oku? Meni? Ajde opet razmisli pa ujutro napiši? Tvoj post je u tvom stilu klasično oštar, ovaj puta meni i uvredljiv. |
nisam mislio da ti je trn u oku u smislu da ti je prijetnja tvom poslu..krivo si me shvatio..ali budi iskren pa reci nisi li mi ti i sam rekao da ti djeluje ponizavajuce svirati gazu za 100 kn? i da to ljuti neke druge ljude..i ona tvoja vjecna, da se rusi cijena ostalima..to su stvari koje nemaju veze sa mozgom..dobiti 100 kn za maltene probu od 2 sata na kojoj pijes i jedes ko kralj je meni premija, i bio bih osobno jako sretan da 5 dana u tjednu imam takvu gazu, a da recimo subotu ostavim za "berbu"..zao mi je ako si ovo moje prije shvatio kao napad na sebe..mislim da me i ti dovoljno poznas da znas da sam spreman sve ovo izreceno tebi reci i u lice, nemalo puta si dozivio i da ti kazem u facu stvari koje nisu za forum, tako da mi je cudno malo da si se uvrijedio..sorry jos jednom..
|
Quote:
evo ti kako ja mislim..mislim da imas pravo u tome da zelis svirati (muzicirati) u Ivici i Marici, al to ja nebi nazvao onda gažom...ja mi to nazvao guštanjem i muziciranjem,dokazivanjem, uigravanjem, druženjem...( zato sam otvorio onu temu "dobar gažer ili dobar svirač" da probamo to razdovojiti)...ma nema ništa lijepše, meni makar, nego negdje sjesti sa "svojim dečkima"- to ste uglavno svi vi, i sviruckat dobro ili loše, kvalitetno ili lošije al da je iskreno i s guštom... -----Ali ako me netko u četvrtak navečer pozove da idem svirat (znači ne biti sa obitelji, ne biti sa curom, ne se zapit sa najboljim kumom negdje,ne plakat nekom na ramenu, ne gledat tekmu, ne jest kokice i piti pivo,ne vozit se po Jarunu sa biciklom, ne "vodit ljubav" sa ženom prvog susjeda koji radi noćnu:bonk: ,ne biti na forumu:krez: ) onda želim da mi to netko nakodnadi,plati.....a uigravanje, druženje, upucavanje stvari ću ostavit za recimo sutra ujutro (doslovno) sa svoji dečkima....a kad mi netko bude htio platit da mu sviram instrumentale cijelu noć, pogodim svaki ton jebeno točno-onda ću to i radi...dotle ću u "muziciranju" uživati ona kada ja to hoću a ne u Ivici i Marici kad se nekom drugom to hoće...jer ona to više nije.....muziciranje.... p.s. i ja sam puno puta doživio da mi ljudi plješću ( i nebi vjerovao, kad sam svirao "karikiram" Sva je ona meni.:angry: )... e, i htio bih biti jasan...poštujem rad i interese svakoga i bilo bi glupo,jadno i dosadno kada bi svi jednako radili, ZAR NE? .... glazba je zvonka radost...Pusa:top: negdo si spija zadnji gemišt- se mu je lepo, zaprav ni ništ... |
sta da ti kazem, s puno toga se mogu sloziti, ali sa nekim stvarima ne..zato smo ljudi, a ne pilici :) ostaj mi zdrav pajdo..pusa :)
|
Quote:
Zato što moja ekipa sama ima nekolicinu klijenata kojima nije potrebno govoriti cifru prije početka svirke. Pošto je plaća irelevantna, nema potrebe sada ti crtati zašto je tome tako. Jako si našpićen večeras, ulašci su ti u vratima zahoda Ofkors, pusa :) |
negdo si spija zadnji gemišt- se mu je lepo, zaprav ni ništ...[/quote]
ne kradi mi potpis :mad: :krez: :D pusa... |
ajde ribice nema smisla sad da govorimo tko je sta rekao, a tko nije..nisam uopce nadrkan vjeruj mi..da jesam, ne bih ni bio na kompu sad u ovo vrijeme nego bi nasao neki drugi vid ispucavanja negativne energije :)..uglavnom, nije nikakva tajna da ti i ja imamo obrnuto proporcionalna misljenja o poslu kojim se bavimo i obavljanju istoga..jako sam puno dobrih stvari od tebe naucio (sto ljudima cesto i govorim) i na tome sam ti iznimno zahvalan, ali ima nekih stvari o kojima se necemo nikada sloziti, i to je ljudski i normalno..idem pajkiti sad..pusa Brljica :)
|
čevapi...
Quote:
sorry...mmmmm,sad sam se sjetio..moram doći na čevape jedan dan... |
i ja ću doć...:D
|
ja danas bio i lijepo me nudio al sam ja odbio jer mi se žurilo:bonk: :sad:
al me zato jedan dan tj. jedno jutro tak ugodno iznenadio:) :top: , kad smo odsvirali svadbu onak strgani (neću baš napisat pijani), došli u zdenec u 5 ujutro da istresemo dojmove chico nam je (dok smo mi baljezgali i mlatili gluposti), napravio ćevape:ples: :ples: to ti je biznis:rolleyes: svaki bend bi trebo imat jednog chicu:top: p.si kad ćete ić zovite i mene:cool: |
Quote:
Drago mi je pročitat ovo što si napisao:top: Inače, pošto sam ja uvijek ona koja sluša glazbu, na svirkama mrzim isto što i vi jer takvi tipovi (pijani koji se vješaju po vama i uzimaju mikrofone, i misle da im za 100 kn trebaš da ne kažem šta) kvare svima užitak i vama sviračima, a i nama koji bi čuli nešto više od 5 puta ponovljenih pjesmi za raju (Sve je ona meni isl...):eek: :angry: |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 14:45 sati. |