Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Događanja (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Memorijal Hrvoja Majića (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=568)

d.zlatarek 03-05-2009 12:53

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 68665)
kakva su sad ovo prigovaranja zato jer se nekome svidjelo ovo, a ne nešto drugo?
nisam bio tamo i svoj post sam napisao na tenmelju činjenice da je ...

Tko si onda ti da sudiš?

_maestro_ 03-05-2009 12:53

Quote:

Originally Posted by d.zlatarek (Post 68668)
Tko si onda ti da sudiš?

ne izmišljaj. gdje ja to sudim (osuđujem)?
ako sudim, sudim u svoje ime.

evo ti pjesmica:
http://www.youtube.com/watch?v=j-9NnJQN_Rk

Vedran 03-05-2009 12:55

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 68667)
a nisam mogo odolit... pa čisti hrvacki jal pršti iz svakog njegovog slova...pa di ga ne bih zaskoćio, kako ti veliš... hehe.

evo jesam, ali ništa se nije promijenilo... tebi ta metoda pomaže? :krez:

Teško mi je za d.zlatareka povjerovati da je jalan, ali komentar o frizuricama je bezveze. S druge strane, njegov post u cjelosti i ima smisla, tako da mi nije jasno ovo "može-nemože". Ma nije ni bitno, već će se d.zlatarek javiti.

Ali da se vratimo na skriveno pitanje: kako to da nisi bio na Memorijalu? Šteta što si propustio ovu godinu, jer je po programu bio ponajbolji, ako ne i najbolji. E, ali da se nadovežem na cicka, repertoar na afteru je bio pomalo otrcan. Osim što su svirali par stvari od Blek Pantersa.

EDIT: Pokušao sam s metodom prije nastupa, jer mi je pukla žica 10 minuta prije nego što smo trebali izaći na pozornicu, a kofer u autu, ključevi od auta kod FreudoveMame, Freudova Mama u publici, a mobitel isključen... Ostali izvođači su se već razbježali jer smo mi bili posljednji na programu... I nije pomoglo...

Vedran 03-05-2009 12:55

Već kasnim... :D

_maestro_ 03-05-2009 13:03

Quote:

Originally Posted by Vedran (Post 68670)
Teško mi je za d.zlatareka povjerovati da je jalan, ali komentar o frizuricama je bezveze. S druge strane, njegov post u cjelosti i ima smisla, tako da mi nije jasno ovo "može-nemože".

kako ti nije jasno može-ne može?
moj dojam je da bi njemu bilo najdraže da je prvih 5 komentara izgledalo drugačije.
e to se NE MOŽE promijeniti. komentari su takvi kakvi jesu. to je činjenica na koju sam ja nastavio pisati sve što sam napisao.

dzlatarekov komentar sam iščitao kao negativan i jalan i na njega reagirao po svojoj savjesti... šta tu ne valja? pa ne možemo se svi svima stalno sviđati i dijeliti pusice preko foruma...

ter na kraju: do utorka sam imao otvorenu opciju da idem na memorijal, imao sam i dogovorene suputnike u autu...
razlog zašto sam izostao je isti razlogu zašto sam izostao lani sa šokačke rapsodije: previše događaja se koncentrira krajem travnja i u svibnju, pa jednostavno ne stižem kvalitetno izgurati sve. nečem drugom sam morao dati prioritet. pogotovo ako se uzme u obzir i moja komocija. i lani sam došao u VK dan nakon memorijala.

Vedran 03-05-2009 13:07

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 68672)
kako ti nije jasno može-ne može?
moj dojam je da bi njemu bilo najdraže da je prvih 5 komentara izgledalo drugačije.
e to se NE MOŽE promijeniti. komentari su takvi kakvi jesu. to je činjenica na koju sam ja nastavio pisati sve što sam napisao.

dzlatarekov komentar sam iščitao kao negativan i jalan i na njega reagirao po svojoj savjesti... šta tu ne valja? pa ne možemo se svi svima stalno sviđati i dijeliti pusice preko foruma...

Ma, samo se vi dopisujte. Baš vam lijepo ide.

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 68672)
ter na kraju: do utorka sam imao otvorenu opciju da idem na memorijal, imao sam i dogovorene suputnike u autu...
razlog zašto sam izostao je isti razlogu zašto sam izostao lani sa šokačke rapsodije: previše događaja se koncentrira krajem travnja i u svibnju, pa jednostavno ne stižem kvalitetno izgurati sve. pogotovo ako se uzme u obzir i moja komocija. i lani sam došao u VK dan nakon memorijala.

I ove godine? Nisam baš upoznat s poslijememorijalskim događanjima. O čemu se tu radi? Prvomajska roštiljada?

_maestro_ 03-05-2009 13:08

Quote:

Originally Posted by Vedran (Post 68670)

EDIT: Pokušao sam s metodom prije nastupa, jer mi je pukla žica 10 minuta prije nego što smo trebali izaći na pozornicu, a kofer u autu, ključevi od auta kod FreudoveMame, Freudova Mama u publici, a mobitel isključen... Ostali izvođači su se već razbježali jer smo mi bili posljednji na programu... I nije pomoglo...

:eek: o čemu ti to?
da to nije upao komad iz neke druge priče?

Vedran 03-05-2009 13:10

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 68674)
:eek: o čemu ti to?
da to nije upao komad iz neke druge priče?

Pa pitao si je l' metoda učinkovita i za mene. To je bila situacija u kojoj nije...

_maestro_ 03-05-2009 13:12

Quote:

Originally Posted by Vedran (Post 68673)
I ove godine?

pa vedrane, svake godine se događa kraj travnja i svibanj.

što se ostatka tvog posta tiče, znam da možeš pametnije i ozbiljnije... nemoj provocirati s roštiljima i sve će biti ok. ako te zaista zanima što sam radio, nazovi me ili pošalji pp.
pa ne misliš valjda da ću se na forumu ispričavati što nisam došao u vinkovce.

koji bi te odgovor zadovoljio, da sam se bojao nekih sučeljavanja? :krez:

edit:
ali evo, malo ispovjedaonice... zadnjih godina mi zaista fali sviranje... situacija u kojoj ja držim instrument i sviram. uvijek sam u slučaju "sukoba interesa" davao prednost _maestru_ voditelju orkestra pred _maestrom_ sviračem, kontrašem...
tak je bilo i ovaj puta, i lani za memorijal, i lani za rapsodiju... da su primali nove ove godine na rapsodiji, opet se ne bih mogao priključiti... prokleti 5. mjesec.

u takvoj situaciji doći na memorijal u vinkovce za mene bi značilo još dodatno patiti zato što i ja ne sudjelujem u programu na neki način (po mogućnosti konkretniji način od okretanja nota bertićevoj korepetitorici).
doduše, ja sam u tamburaškom svijetu najviše preko ovog foruma. u rl sam u folkloru.
al dosta o meni. pričajmo malo o mom autu....

Vedran 03-05-2009 13:29

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 68676)
pa vedrane, svake godine se događa kraj travnja i svibanj.

što se ostatka tvog posta tiče, znam da možeš pametnije i ozbiljnije... nemoj provocirati s roštiljima i sve će biti ok. ako te zaista zanima što sam radio, nazovi me ili pošalji pp.
pa ne misliš valjda da ću se na forumu ispričavati što nisam došao u vinkovce.

koji bi te odgovor zadovoljio, da sam se bojao nekih sučeljavanja? :krez:

Ajde, supermene, što si se narogušio? Nemoj si kvariti nedjelju glupostima. Ionako ovo malo komunikacije između nas ide preko foruma, a odgovarao si i na bezveznija pitanja na temama, pa ne vidim otkud sad toliko buke oko mog pitanja.

BTW, spamamo.

Vedran 03-05-2009 13:32

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 68676)
ali evo, malo ispovjedaonice... zadnjih godina mi zaista fali sviranje... situacija u kojoj ja držim instrument i sviram. uvijek sam u slučaju "sukoba interesa" davao prednost _maestru_ voditelju orkestra pred _maestrom_ sviračem, kontrašem...
tak je bilo i ovaj puta, i lani za memorijal, i lani za rapsodiju... da su primali nove ove godine na rapsodiji, opet se ne bih mogao priključiti... prokleti 5. mjesec.

u takvoj situaciji doći na memorijal u vinkovce za mene bi značilo još dodatno patiti zato što i ja ne sudjelujem u programu na neki način (po mogućnosti konkretniji način od okretanja nota bertićevoj korepetitorici).
doduše, ja sam u tamburaškom svijetu najviše preko ovog foruma. u rl sam u folkloru.
al dosta o meni. pričajmo malo o mom autu....

Ove ideje: zašto ne bi naredne godine nastupio forumaški bend/orkestar na Memorijalu? S dosta dobre volje, to bi moglo biti vrlo zanimljivo, s obzirom da nas ovdje ima svakakvih.

_maestro_ 03-05-2009 13:33

Quote:

Originally Posted by Vedran (Post 68677)
BTW, spamamo.

u tebi uvijek čuči moderator...

Vedran 03-05-2009 13:34

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 68679)
u tebi uvijek čuči moderator...

A, što se može...

Vedran 03-05-2009 13:41

Quote:

Originally Posted by vedran (Post 68678)
ove ideje: Zašto ne bi naredne godine nastupio forumaški bend/orkestar na memorijalu? S dosta dobre volje, to bi moglo biti vrlo zanimljivo, s obzirom da nas ovdje ima svakakvih.

Ljudi, što se čeka?! Imamo i aranžere/kompozitore, i dirigente, i svirce raznih vrsta!

patos 03-05-2009 14:05

evo dok nismo potpuno skrenuli s teme, samo da napišem još i to kako se ne mora nužno svima sve sviditi, pa tako ni mi d.zlatareku, no mislim da pljesak u dvorani govori sam za sebe....

mene je iskreno Bako oduševio svojom virtuoznošću... to je stvarno bolesna motorika i sinkronizacija njegovih ruku, i ja mu čestitam na tome... ali kod mene pale neke druge stvari, pa je za mene pravo oduševljenje bio BTO, jer sam se cijeli naježio dok su svirali Šostakovića... koliko je tu bilo muzike u toj izvedbi...

no da se vratim na početak... nismo svi isti i očito netko više razumije muziku, ili manje, nekom se nešto svidja a nešto ne...

georges 03-05-2009 14:37

bakomatokrunomato

stavio sam vam malo baka sa memorijala na youtube pa pogledajte

http://www.youtube.com/watch?v=VIEH1eQBQAc

IvanZU 03-05-2009 15:40

...dok čekamo kolege diskutante (a očito nas je u publici bilo jako malo :krez:)
zanimljivo je recimo da nitko nije primjetio il čak dao neki komentar na izvedbu (premijeru) zonzijeve skladbe a prvi put je koliko mi se čini takvo što bilo na memorijalu...da baš čudno da ljudi iz publike koji se bave orkestrima to nisu primjetili... (šteta što nisam poveo H.Bana sa sobom on bi -siguran sam to odma primjetio)!:krez:

...s moje strane, Zonzi kapa dolje!:top:

...samo da se razumjemo, i da ne bi bili (u najmanju ruku neozbiljni) ne mislim na druga cicka u ovom postu, tek poslje sam skonto da se od dosadašnjih diskutanata iz publike i on bavi orkestrom....

zOnZi 03-05-2009 16:16

Quote:

Originally Posted by IvanZU (Post 68684)
......samo da se razumjemo, i da ne bi bili (u najmanju ruku neozbilji) ne mislim na druga cicka u ovom postu, tek poslje sam skonto da se od dosadašnjih diskutanata iz publike i on bavi orkestrom....

Hvala na komplimentu, jedino mi ovo zadnje nije skroz jasno...za koga nisi znao da se bavi i orkestrom, za mene ili za Čička...?????

ne kontam ovo zadnje koliko god čitao...

IvanZU 03-05-2009 16:18

Quote:

Originally Posted by d.zlatarek (Post 68658)
Dakle, zaključivati da su moderno počešljani mladići i tamburaš na gitari najbolje što se moglo vidjeti na ovogodišnjem memorijalu je, u najmanju ruku, neozbiljno!

...jel sad malo jasnije!!!

cicak 03-05-2009 16:48

....

vjerovatno moj razlog propusta komentiranja Zonzijeve skladbe "Sjene" je taj sto sam cuo snimak tria iz Otočca prije 2-3mjeseca tako da mi(nenamjerno)nije palo napamet da komentiram kao nesto novo....naravno u mom slucaju....Za javnost jeste sigurno novina,pa onaj ko je cuo prvi put mogao bi da kaze svoj dojam,sugestiju,komentar,itd....

-ja sam svoj Zonziju vec prije rekao,al zaboravio sam reci na forumu....
Dobar posao i keep going....ukratko i javno!

drago mi je za sve ljude koji smognu snage da se bave umjetnickim radom,a posebno zvone...

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 12:27 sati.