![]() |
Quote:
Bit će mislim slijedeći tjedan Prijatelji u emisiji Svirci moji, pa će te vidjeti. |
Znam ga,mališa živi blizu mene i ima opaki auto....bit će nešto od njega.
|
Quote:
Dado svaka cast, svaka cast :hail: :hail: :hail: |
Quote:
|
Samo da me se krivo ne shvati....momak je kupio (opaki) auto od mene.... Miha,šta piješ kad ti škodi.... nemoj bljuvat po forumu:krez:
|
Danas sviraju humanitarni koncert u Brlički u Brodu!
|
Novo u prodaji!
Pogledajte što sam našao surfajući po izdavačkim kućama na www.aquarius-records.com
|
evo T.S Prijatelji upravo sviraju na OTV televiziji !!!!!!
|
Quote:
|
je.... tonac si je dao truda malo :) ali naravno decki su :top:
|
Tonac
Iz izvora bliskog dečkima saznajem da je tonac njihov mali kontraš i da je to uspio naštimati za 15-tak minuta jer nisu mogli ući ranije u studio. Svirali su na svoju mixetu i samo pustili signal u režiju!
|
Quote:
|
štimanje razglasa
Mislim da je veliki problem inače ozvuke tamburaša. Ljudi koji rade na TV-u i radio postajama (čast iznimkama) ne pridodaju veliku pažnju kako to sve zvuči. Često puta imam dojam da su tamburaši tu da se popuni program i to je to. Nekada mi je žao kada dobri tamburaši budu "izmasakrirani" od strane loših tonaca i onda ispadnu loši svirači i pjevači. Naravni to im ruši ugled, a sa ugledom i cijenu za koju se toliko bore.
|
Quote:
|
Quote:
I ta mi je emisija OK jer joj nije cilj skupljanje novaca putem telefonskih poziva, nego baš jedna solidna tamburaška emisija gdje su gosti u prvom planu, išla je prije na Z1, al ju je izgurao Rubala sa svojim Rubala show-om, pa sad ide na OTV-u utorkom. Žao mi je što nisam slušao Prijatelje jer sam čuo da su zvučali jako dobro. |
Bravo!
PRIJATELJI...uf, jedan od mojih najdražih bandova :top: :bend: Obožavam ih slušati i zbog kvalitete svirke i toga što znaju podić atmosferu..kada treba biti profesionalac..budu, kada treba biti zezancija i dobra atmosfera..opet su tu..a isto tako kada treba izvući pokoji aplauz i u svatovima zbog čuđenja što rade na tamburama i pjevajući...bez problema...svaka čast!!! :top:
|
Da !
Prijatelji su prije svega PRIJATELJI i sa publikom a i sa kolegama tamburašima!
Što je po mom skromnom mišljenju jako bitno! Naravno poklopilo se da su svi članovi banda i odlični glazbenici !!!! Dečki pozdrav iz Rokovci!!! |
Primjetio sam da dečki imaju neke nove tambure,znate li tko je majstor-graditelj?
|
:top::top::top::top::top:
Majstor koji je graditelj njihovih novih tambura je gospodin Marinko Žeravica! :top::top::top::top::top: |
Hvala,na informaciji.
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 21:03 sati. |