| Dario Harkanovac |
07-09-2010 23:48 |
evo da se i ja javim....bako je bio neki dan kod batoreka u osijeku,ja sam se slucajno zateko tamo...xd....pa sam ga upoznao...ovak...lik je dosta nizak...sto mi je malo smijesno bilo na pprvi pogled, bato nie dugo pricao s njime maltene da su se rukovali vec mu je gurnio brac u ruke neka pokaze sta zna...uzeo je nekog kudlika i poceo...xd...prvih par minuta sam bio u soku prvo zbog toga sto sam ga upoznao a drugo sto onak,jednostavno zapalio je kudlika...:D..kad sam malo poceo slusat neke stvari i kad sam poceo obracat paznju na njegovu desnu ruku,vidio sam da strasno brzo moze trzati,i da se laktom nasloni na glasnjacu...a sto se tice njegove tehnike...ono sto radi nie normalno,istina je da je necisto,ali tehnika mu je savrsena,jednom prilikom dok je svirao od bate sin Slaven mu je rekao da se moraju zuriti i da idu ali nista on...svira i dalje dok mu slaven nie poceo otimati brac iz ruku i onda mu je rekao kao da ga pusti da svira ( navodno da su on i slaven svirali cjeli dan onda) tak da jednostavno ga je jako tesko odvojit kad se uhvati sto naravno dokazuju i njegovi rezultati,nastupat ce na bozicnom koncertu tamburaske skole batorek ove godine pa ako vas zanima mozete doci,informacije o datumu koncerta mozete viditi na batorek.hr kao i par video snimki orkestra tamburaske skole...
|