![]() |
dobro veče, dobri ljudi....
da ste mi svi zdravi:top: |
kod tihe na "po jednu"!!!! Rođendan mu bre!
Quote:
i srećan ti rođendan!!! :top::krez::top: ...saće ovo da počne da se puni...od 9 uveče!!!! |
U tom slučaju, sretan rođendan i privuci gajbu bliže da se ne šetamo puno! :pivo:
|
fala dečki
mali, daj svima svega i ponovi:ples::top: |
nek si ziv i zdrav
|
neka ti je sretno !
|
Živio 100, pa onda ispočetka!!!
Svako dobro!!! |
Prazna birtija
Koja fjaka, sunce ti i mjesec i sazviježđa nabrojim.... :sad:
Nailazi ciklona preočito, nema postova, tintara ne radi... Nikome se ne čita, a kamoli piše, tuga pregolema... Daj par karlovaca mlakih...:pivo: PS, petak: barem je Zak danas "otpao"... U to ime daj nešto oštro... Još ima nade za OK vikend... |
jel ovo taj bircuz? aj tura za sve
|
Poduplaj rundu...
Bila neka gužva u mehani, navodno zbog ženske dosade... Sav belaj završio u smeću...:ples: |
pa dobro, jel vi koji stalno naručujete nekakve runde, uspijete šta i popit ili je sve samo stvar privida i autosugestije? da ne kažem samoobmane.
meni nikako ne uspjeva... :sad: |
Virtualno nas je većina pijanaca...
U stvarnosti mi se sviđa odgovor: "Ne pijem više........ niti manje...":pivo: |
Quote:
|
Runda svima na račun kuće!
:eks::eks::eks::eks::eks: |
Quote:
gdje možemo preuzeti piće? :D ... nemojte mi zamjeriti, danas sam dobio natalni horoskop i tamo je sve objašnjeno. piše da mi je sunce, misec i još 5 planeta u znaku jarca... to me definitivno određuje kao višestruko zemljani znak sa zločestim saturnom u devetoj kući. kao zemljani astrološki tip, objema nogama sam čvrsto na zemlji, dodatno i višestruko pritisnut s još nekoliko planeta ne doživljavam baš previše maštarije i virtualnu "stvarnost"... od sveg naručenog pića ovdje, najviše što se može je dobiti slika tog pića. ovako nešto... http://upload.wikimedia.org/wikipedi...a_CocaCola.jpg kokakola iz plastične boce... :_podrigivanje_: |
Quote:
|
e, moj štovani štim kolega maestro. da je tebi moj mozak na jedan da pa da se odmoriš.;)
nemoj stajat objema nogama na zemlji čvrsto. moraš malo i poskočit, eventualno poletit, znaš. u mene je glava dovoljno praznjikava da cijelo vrijeme lebdim, a ponekad me netko zvizne po njoj pa se malo vratim na zemlju. nego, kad ćeš u osijek na pravu cugu. |
Quote:
al mi pogodi piće!!! hvala !!!! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ovdje sam prebacio, da ne propadne gazda Tiho s ovom birtijom, nekako je pusto otkad se ne puši... a nije ugradio ventilaciju :D |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:43 sati. |