![]() |
kupiću ti bela kola i u njima sveta pola.......:ples::ples::ples::ples::ples:
dobro jutro |
cigara.......
ladna coca-cola (a kad ju volem)........ noge na stol |
....
ne pitajte kako mi je,i zašto mi srce tuče...što mi duša suze lije..što me čežnja u Srem vuće...
|
...Srem,Srem,Srem divan je kiceni Srem...
|
Quote:
|
kako nema?
ima, dabome da ima. |
fala
de onda svima svega i da ništ ne fali i meni još naravno |
Bobo,večeras.ovdje.s tamburom....,i dernek....
:) :romeo::music: |
eto, ljudi, sutra je sahrana Ilije Nikolića, graditelja tambura i člana prve postave Slavonskih bećara. Sahrana je u podne, na retfalačkom groblju, tko god od tamburaša dođe nek ponese tamburu da ga ispratimo kak treba i kako je zaslužio.
pokoj mu duši |
"Zaboravljam imena, samo lica ostaju, u prolazu ljude otkrivam kroz sifre,
dovraga, sve mi to govori da starim..."... ..u to ime, piće za cijelu kafanu!:) |
Mamurluk
Dobro jutro...
Što si u kavu stavilaa..aaa... Kad jaganjci utihnu, daj rundu za tamburaše... :ples: |
Pozdrav ljudeki,
...nakon cijelog dopondeva provedenog u bolnici ja ću popit jedan hladni Nestea.... ..i gazda, daj svima nekaj da popiju, dotoore mi je rekao da mi je noga ok, i smijem sve osim trčati...wweeeee....zato ajmo to proslavit.... :ples::ples::ples: |
Gazda časti...
Dakle i ovdje je red zaliti... Toči, gazda...:ples::pivo:
|
ajmo narode, danas je sve na moj račun:hik::ples::harm::music::gitra::eks::gita::bu banj::bend::eatdrink:
|
može pol kile kulina i komad ljepine, veliki paradajz jedan
i daj da popijemo nešta |
S obzirom da je tamo tema zaključana, evo odavde, s malim zakašnjenjem, pridružujem se i čestitam gazdi Tihi i njegovoj supruzi rođenje kćerke! Živili svi skupa 100 godina! :top:
I runda za sve, naravno... |
i jedna pjesma, naravno. jutros sam se probudio sa:
...evo, ovu rumen ružu, iz mog skromnog perivoja, na dar tebi, dušo, šaljem, a zovi je, ljubav moja.... |
Iz tiha me glava boli.....
bilo jucer super, samo me sad glava boli gazda, daj duzu s mlijekom i stisaj radio |
Može gazda rundu za sve...povod nije neki, samo još jedna u nizu...godina...i tamburaši, može ona: Ravno...nigde brda sve je ravno....ravno mi je sve....;)
|
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 21:11 sati. |