![]() |
pušenje, u ovoj birtiji, je dozvoljeno.
jebeš ga, od nečeg se mora umrijet:D |
Quote:
Ajmo mi rađe s rajnom na terasu :D :top: |
Quote:
|
posto pusis?
|
Quote:
Dakle, pušim pretežno po srednje nižim cijenama (šrot,šverc, itd.), jedino što te moram upozoriti da uvijek najprije zapalim to što pušim...:krez: |
exeru.
ja jedva čekam da te upoznam. |
Quote:
|
Meni zabrana pušenja izgleda kao dobra stvar, jer mi se ne čini samo kao zdravstvena mjera, nego i da bi mogla utjecati na seljenje tambure u koncertne dvorane, odnosno malo profinjenija mjesta od onih u kojima ju sad većinom nalazimo.
|
da, tamo će se zaradit! Kad se neko prokeri na pozornici! ...da, da...sad ce sljedit razgovori, nije bitan novac, bla bla...ovo je samo šala
|
Quote:
|
Quote:
I ja osobno mislim da je tambura zagrezla u gaziranje zato sto ljudi puse i radi toga nema pomaka na bolje, a kad ljudi sad radi novog zakona prestanu pusiti svi ce vise cijeniti tamburu i tamburase. |
da, ali ne
|
jel radi ova birtija????
...ak radi može runda za sve....:ples::ples::ples: |
naravno da radi. malo je pustoš zadnjih dana, ali, tu smo. a s obzirom da ti je rođendan, prva runda je na račun kuće
|
oke....
....druga runda na tatin račun....:ples: ...a onda dalje sve ja plačam....:bonk::bonk::bonk: |
Gdje su konji sa livade ove?Svakoga sam po imenu znao...gdje su sad bosonogi dječaci, s kojima sam nekad trešnje krao? Protrčale godine ko vranci priko šora...spustila se prašina za njima...
Evo ovu ubacih u juke box...i more jedan mali pan?Za sve!!!! |
Mislim mali pan za mene...ostali izvolte!!!
|
meni dva deci crne rode, molim lijepo:)
|
nakon duge besane noći ja bi jednu jaku kavu....
...a onda može i još jedna nakon ove...:sleep: |
Kod mene se jutarnja kava pije uz lagano drhturenje vani na friškom zraku... Pogodite zbog čega... :sad: Čak se groze i detektorima koji će prisutnost dima skužiti 48 sahata u nekom prostoru... :bonk: Eh, lipote... Razbuđuje garant... :ples:
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 19:57 sati. |