![]() |
evo gazde ko za gazdu pita
u mene je loza kalemita ajde, runda za s'e, runda za s'e, runda za s'e prijatele....:ples::ples::ples::ples: |
Runda za 'se...
Ajmo gazda popit još tu zadnju virtualnu gajbu... Svirajte mi jesen stiže Dunjo moja, jesen rana... :pivo::pivo::pivo::pivo::pivo:
Nadalje sam na kavi... Ubuduće daj za p..ku sok... :sad::krez: |
Samo ja i riđan moj...znamo da sam iš`o k njoj...kupio sam nova kola...upregao riđana...jurili smo lenijama....sve do njenog salaša...
|
..i naravno...tura za sve!:D
|
nisam te se nagledao
nisam te se naljubio, tako brzo sve je prošlo ja sam tebe izgubio.... |
dobar dan svima
kako ste, šta ima jedna obavijest pejin, obriši stare privatne poruke da ti ljudi mogu slat nove:D |
....za kim sad vapaj taj
za kim sad suze te, ne vredi patnja znam jer laž je bila sve.... i idi sad što pre a srce pusti mi...da polagano mre u zaboravu spi.... |
Upravo nabavio CD s tamburaškim instrumentalima :ples:
Jebatepatak, pa kad ću ja to sve stići poskidati i naučiti :D |
???
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.box.net/shared/3zzkxnlpee |
Avijatičarsko isporučeno.
|
ja bi molio nekako prvi cd. sa onim mađarskim pjesmama, ako može. da ga ispečeš i pošalješ ili ak si blizu da se nadjemo il već nekako. inače, zanimljivo je sve al mi je ovo najzanimljivije trenutno.
|
Quote:
|
haman, majstore, fala ti
|
Quote:
|
dobar dan:D
|
šta ćemo sa zabranom pušenja?
imaš kakav podrum u birtiji il ćemo na terasu?:cool: |
Baš sam nešto i ja gledala pustoš, pa se pitam jel to zbog zabrane pušenja ili?cool:
Ali, budući da gazde ni od korova,ja evo sjela na terasu i čekam društvo...i slušam onu...Duge su mi noći...ne mogu da spavam....:) |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 19:35 sati. |