![]() |
Quote:
|
Sale Nađ je umro u snu
slutim da je snivao Srem onaj bunar studen pri dnu...i šarom loze zasenćen trem... slutim da je snivao nju čije ime sam gospod zna.. i da se u ječmu tog sna.. jednostavno zbilo...to što ga je i ubilo... može čaša crnog... |
moze, moze...a jel' moze poslije te ona:
...ja pevam svoj blues bez namere bitne, i najvece ribe za mene su sitne, ja sa strane samo posmatram taj svet. a budem i ja i smuvan i varan, pa svakom se desi da ispadne saran, to je bar rutinska stvar. |
e sad mi treba još jedna čaša...
...s jeseni kad bagrem opadne potera me maler štagod poćnem propadne... još mi se u inat...ta što ne sme...dopadne... |
ajd', kad smo vec u tom fahu, nek ide ona...
...sanjam, da ti kazem vrati mi se mila. ako treba pobjegni od svega. jer je zivot, samo ovaj jedan, nema nista, nista izvan njega. |
...a to traži cijelu bocu...
sjećaš li se dana kada smo se sreli na Starom gradu okruženi oronulim zidovima katedrale obasjani sjajem svijeća povezani muzikom..opet sam ovdje, opet slušam Bacha...gdje si ti... |
Quote:
jedna od najboljih ekipa, u svakom smislu :top: :hik: :D :D EDIT ovo mora da se i cuje... http://www.youtube.com/watch?v=RxBCd48TkY4 |
...slabo nešto ljudi u ovoj kafani...valjd ju neće zatvorit...
|
Quote:
nego slusam drugi nacin... ufff *ebote, koja Kompozicija, koji vokal :top: danas je sve na brzinu, sklepaj, i eto ti banda, eto ti pjesme... |
Otkači šlepove, nanišani jutro i pusti tu lađu da klizi. Pronašli su Ameri šifru za to: "Take it easy" lutko lepa! Zrela se breskva nebom cepa. ...
...pa onda...naspi još jednu za treću smenu.... |
nema zatvaranja dok je mene
hvala svima na dobrodošlici u parizu svita puno ne znaš kud bi stao ja nisam čovjek od puta i drugih zemalja pa je meni bilo dobro, ništ posebno prepuno garavuša i gužve prošlo, nek smo se mi vratili |
Quote:
|
Blaženi kućerak
Potražih malo mira ovdje u kućerku... Daj mi dvije tri karlovačke podgrij da ne eksplodiram... Tamburaši, svirajte onu: Who is fucking Alice.... twice, please...
Ah, što sve majka ne rodi... Swich off... 'Oće li ta piva?... :sad: |
Zid ruši vlaga... a čovjeka... Draga:ples:
|
Koji Draga???
Quote:
|
Quote:
"Zid ruši vlaga a čovjeka...cuga" :D |
...i srce i duša istu pjesmu poje..
vratiti se domu u malo selo moje.. što stoji na brijegu u ravnome Srijemu.. sva je mladost moja ostala u njemu... |
Quote:
|
Lijepo li je prošetati noću...kraj Dunava kada Ilok spava... Samo za Romansu!!!:ples:
|
...e baš znaš udarit...a tek ona
pustite me da prošetam kraj Dunava i da gledam celog dana u šlepove kako plove... |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:45 sati. |