![]() |
:pivo:Pjevaj samo, ptico... Sviraj pajaco, iako ti srce plače...
Prokletstvo je naše glasove muza s Olimpa čuti, ali još je veće onih do kojih taj poj ne dopire... :top: Daj nam dvije pive, ni'ko ne sm'e da nas dira... :) |
e'o jedna...za prisutne
pristao sam bicu sve sto hoce evo prodajem dusu vragu svome i ostat cu samo crna tacka poslije ove igre kad me slome kad me mirno slome pristao sam bicu sve sto hoce mislio sam da se zvijeri boje ove vatre koja trag mi prati to sam mislio a sad nosim kako mi ga skroje po meni se nista nece zvati po meni se nista nece zvati zablude sam evo prestao da brojim nemam kome da se vratim kuci nemam kome dokle pjevam dotle i postojim prijatelji bivsi prijatelji buduci prijatelji bivsi pamtite me po pjesmama mojim |
Quote:
|
Quote:
jel ispadne dobro u tamburskom aranzmanu? |
Bijelo dugme
Ne bih znao reći, nisam još čuo tamburašku izvedbu...
Ne vidim razlog zašto ne bi išlo... :) |
...ajd kad ste već u tom filmu...(mojj omiljeni film)
..sve će to , o mila moja prekriti ruzmarin, snijegovi i šaš i dvije će pokisle ptice iz tvoga oka prhnuti na jug.. nijedna suza, nimalo volje..nijedna slutnja ni glas.. a moglo je bolje.. reči ćeš malo je tužno a on je bio kopile i jad... i stat ćemo goli i sami pred ovo ledeno nebo i mrak.. miriše pelin, pusto polje ..procvale ruže i med.. a moglo je bolje... gdje ..pokaži mi.. gdje ..kad tužne sudba ne voli... i čime od svijeta da se branim kao ruža..sa dva smiješna trna...ili snom.. uzalud uzalud sve je protiv nas.... |
Quote:
jos ako je placena :D ide ko po loju :krez::krez::krez: PS. jes' da je druga tema, i da je diskutabilna, ali ima stvari koje jednostavno nisu "za tambure", jednostavno ne zvuce onako kako bi trebale, ali to je sve i stvar ukusa, i aranzmana, interpretacije....uglavnom druga tema je u pitanju :cool: |
@Romansa:
Nemaš pojma koliko mi to alkoholom natopljenih uspomena vraća...:sad: |
Quote:
nisam te izgleda volio mnogo sve je po starom ali više nisam tvoj |
dobar dan
stigo iz pariza vidio toranj izbliza velik, nema šta:D |
Quote:
a što će mi tuđe nebo, svoje volim ja..;) |
Od Konavala pa do Zagore najlipše se rići govore. Još se lipše pisme pivaju. A za moju tugu ne znaju...
|
nema roda do mog roda.....
|
Živ bio drug Tiho!
Dobro nam doletili Sokoli!Šta ima u Parizeru? Nek ste vi nama sretno stigli.Sigurno je super ta vrancuska,al kod kuće je dom:)!! Popij samnom jednu rakiju welkambakušu:krez:..Ajd uzdravlje! |
dužu s mlijekom i puno wodeeeeeee
nego Pišta-baći đe si ti sinoc na probi? |
Quote:
kad sam bacio prvi pogled na ovaj post, učinilo mi se da piše: - živio drug tito :krez: svejedno, živio drug tiho... |
Quote:
|
Quote:
Šalim se naravno,čekam da vi odradite reprezentacijske obaveze vezane uz ZG pa ću opet dolaziti češće nego rjeđe,a jučer baš nisam stigao na probu.. Ajd nek i meni netko sad da kavu... |
Kakva kahva?
Jel' to neko kolektivno triježnjenje... Svi piju neke kave, bljak... Daj jednu karlovačku protiv mamurluka i jedan maxflu protiv gripe... :sad:
|
paaa neki su jos isli do merca na cugu poslje probe, pa se malo oduzilo :bonk::bonk::bonk:
ali sreca ja sam na vrijeme otisao kuci :D |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 17:54 sati. |