![]() |
Quote:
mislio sam : "koja dobra harma", "kako je fino naglasen stih" pozdrav |
Quote:
također pozdrav:top::) |
...nekada sam i ja voleo plavo cveće
u životu maštao sam dane sreće al kada me moja draga, zasu vrelim poljupcima protkao sam kose njene plavim cvetovima... |
kad pogledam s onog svijeta
kako draga grob moj kiti kako plače, kako kiti lakša će mi zemlja biti |
Kad bi moja bila
ne bi ti na licu počivala tuga kad bi moja bila te prekrasne oči bile bi bez suza skino bi ti sjajnu sa neba zvezdu... |
Quote:
piši mati dal' još stoji bagremovo drvo i koja se nova pesma, peva na sokaku, dal' još živi stari cigan idul' momci u sela na prela o svemu mi piši mati, samo o njoj, nemoj mi pisati... :) :top: ... i moja omiljena... |
... i ovoga jutra..nemirni su snovi...otvorili oči moje...da se sunca nagledaju...da izbistre boju plavu...;)
|
Quote:
zaklet ću se ja pred svima da te nisam ljubio da za tobom nisam plako nit za tobom žudio.. |
Quote:
A što ti je mila kćeri, jelek raskopčan, s kime si se zabavljala ubio te dan... ;) |
još jedan prođe dan
uzburkan ko more duž pustih ulica svjetiljke već gore nek srce umorno željno mirnih snova sada tiho plovi kroz ovu noć sa novim jutrom sve će isto biti ja to dobro znam do novog susreta sa vama do viđenja nek zvuci pjesme te ispunjene sjetom sada tiho plove kroz ovu noć odlazimo u pariz večeras, pa nek ovo bude do viđenja. jer, teško da ćemo uspjet naći slobodno računalo koje nije na francuskom jeziku. a i uživat ćemo malo. barem ćemo se trudit bog svima |
Zašto ja ne idem u Pariz?:sad:
|
Quote:
|
Quote:
bez nade, bez cilja bez sna i ne znam baš nikakav put kud mogla bih otići sad. Ne jurite konji u kas kud nosite mene sad ..kud, moj život je prošao zalud.. ne jurite konji u kas... |
jako dobra....
"od ovoga mož' da se rikne", što reče onaj u "profesionalcu" ;) |
...za kim sad vapaj taj
za kim sad suze te, ne vredi patnja znaj jer laž je bila sve... i idi sad što pre a srce pusti mi, da polagano mre... u zaboravu spi.. Idi, idi ne treba reći hvala u meni pustoš ostala je sad, jer ja sam tebi svoje srce dala a meni ti si samo bol i jad... |
dobar dan
pozdravlja vas karavan dobro ne bas karavan, nego ja i to iz pariza budite mi zdravi i debeli o revuar;) |
Pozdravi mi Mona Lizu, kad si već u Parizu.... :krez:
|
Quote:
|
...lete jele...daljina se beli
uspomenom na minuli dan neka konji opet divlje lete nek sve bude ko daleki san... zvone praporci iz daljine..trojka juri kroz vetar i sneg... a svud okolo bele ravnine.. |
....
...evo mene u mojoj birtiji...valjda me odavde neće otjerati...dobra sam s gazdom...a znam i neke svirce ovdje..pa ako može....
sviraj...dok ne pukne zadnja čaša sviraj, ta je pjesma bila naša sviraj, progone me uspomene ubit će me oči njene... |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 17:53 sati. |