![]() |
ČUVAAAAAAAAM KRAAAAAAAAAAAVEEEEEEEEEE! (Pa moram otić' iz kućerka)
|
pokraj rijeke saaaaaveeeee( u četveroglasju :D)
|
...lud sam za tobom
ali ovo jeste vreme ludih i ja ću za nas osedlati strah, a ti me ljubi do zla dok ne izgubim dah... |
pitat će me gdje si ti, dušu će mi raniti....
|
...život sam ko čašu ispio
sve sam sreće tugom platio, ljubio sam , gubio sam srcem tugu dotako sam, prazna mi je duša ostala... |
Quote:
|
..izgleda da sav pristojan i normalan svijet spava...dok je ovdje tako tiho...
|
Quote:
zivjeli :ples: |
Quote:
|
...da mogu bez tebe...lažem ljude i sve oko sebe...
|
lazem majku da bezbrizno spava....al uzalud sebe zavaravam
|
e kad smo tu... mozel' ona, Ljubio sam crno oko... :pivo: :D
|
a poslije te, Ne Vrijedi Plakati :top:
konoobaaar... :) :) |
Ova se u mojoj birtiji pjeva...Ne da mi mira to oko garavo, zbog nje bi majkozoru zorio, rakiju, vino, sve bi prolio, samo da bi joj usne ljubio....
|
ajd sad jednu za mene..
romansa ta, jedino zna za moju tajnu tu i pričat zna kako sam sreo nju.. ciganski bal, pesme i zimska noć i osmeh blag obeća da će doć.. ta divna noć..ljubavi naše postade plam i od tad ja ne lutam više sam.. al prođe sve i dođe mesec maj, ti drugome ode u zagrljaj... i sad ko pre, poneki put odšetam sam..pod onaj mali prozor njen.. i bude sve, kao ljubavni neki lep roman, al presta čar..ćim svane novi dan... |
...ali i ova...u mojoj duši puno je snijega....to je himna....
|
Quote:
|
...kad mi pišeš mila mati
o svemu mi piši pošalji mi stručak cveta sa našeg bagrema... piši mati, da li ljudi žale što sam morao otići... o svemu mi piši mati, samo o njoj nemoj mi pisati... |
Quote:
PS. koja harma ide na ono... "pi-si ma-ti" , evo jeza me uhvatila :bc::pljesak: |
Quote:
nisam stručan, ne zamjerajte ako je krivo napisano. |
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 17:00 sati. |