Forums

Forums (http://forum.tambura.com.hr/index.php)
-   Majstori glazbalari (http://forum.tambura.com.hr/forumdisplay.php?f=21)
-   -   O Kocki (Gojmerac Zoran - Zagreb) (http://forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=1597)

Fox 20-11-2009 17:57

e kad smo već kod tog Kocke iz Zagreba može mi neko reći gdi on točno je, broj mob.ako je moguče i dal netko zna kakve su mu kontre

nmajzec 27-11-2009 11:19

Quote:

Originally Posted by Fox (Post 76205)
e kad smo već kod tog Kocke iz Zagreba može mi neko reći gdi on točno je, broj mob.ako je moguče i dal netko zna kakve su mu kontre

Jel to onaj Zoran koji je svirao u Markovcu prije 20-tak godina?
Mislim, ja sam ga tada poznavao, a i par svirki odradio s njim, a sad slučano naletih na ovu raspravu pa bi molio nekog da ostavi njegov broj moba.
Imam neke tambure za popravit.....

_maestro_ 27-11-2009 16:31

Quote:

Originally Posted by nmajzec (Post 76431)
Jel to onaj Zoran koji je svirao u Markovcu prije 20-tak godina?

da, to je taj lik. poslao sam ti njegov broj u privatnoj poruci.

nmajzec 27-11-2009 17:09

Kocka

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 76442)

Hvala Maestro!!!:top:

Fox 27-11-2009 17:42

Quote:

Originally Posted by _maestro_ (Post 76442)

e možeš i meni poslati broj

Fox 27-11-2009 17:43

Quote:

Originally Posted by Fox (Post 76445)
e možeš i meni poslati broj

i gdi on je točno u zagrebu u kojem djelu

Marac 28-11-2009 00:25

Kocka

A zakaj mu je takav nadimak?

Inače poštujem njegov rad.

01/3770773 Zoran

Vedran 28-11-2009 01:03

Quote:

Originally Posted by Marac (Post 76452)
01/3770773 Zoran

@svi koji imaju nešto protiv
Broj je dostupan i u telefonskom imeniku na t-com stranicama, pa može ostati ovdje, iako je protivno pravilima foruma.

Ivso 28-11-2009 09:51

Quote:

Originally Posted by Marac (Post 76452)
A zakaj mu je takav nadimak?

Pa jel si ga kad vidio uživo ?

_maestro_ 28-11-2009 11:26

Quote:

Originally Posted by Vedran (Post 76455)
@svi koji imaju nešto protiv
Broj je dostupan i u telefonskom imeniku na t-com stranicama, pa može ostati ovdje, iako je protivno pravilima foruma.

jedini koji može imati nešto protiv je sam kocka...

iz osobnog kontakta s njim znam da mu nije drago da se njegov broj mobitela objavljuje na netu. zato ga pošaljem u privatnoj poruci, ako nekog baš zanima ili nema drugog načina doći do tog broja...

Petar 28-11-2009 17:18

Ako je istina ono kaj je Vedran rekao (nisam provjeravao), onda je njegov mobitel već na internetu objavljen. Druga je stvar što administrator krši pravila koja sam potpisuje i odlučuje kad je to u redu, a kad nije. Da se izbjegne to, treba doraditi pravila foruma (ako se može tj. smije zbog nekih drugih zakona ...) i dopisati (po mogućnosti što manjim slovima :krez:) npr. "osim ako je taj broj javan" i/ili tome sl.

Vedran 28-11-2009 21:10

Quote:

Originally Posted by Petar (Post 76479)
Ako je istina ono kaj je Vedran rekao (nisam provjeravao), onda je njegov mobitel već na internetu objavljen. Druga je stvar što administrator krši pravila koja sam potpisuje i odlučuje kad je to u redu, a kad nije. Da se izbjegne to, treba doraditi pravila foruma (ako se može tj. smije zbog nekih drugih zakona ...) i dopisati (po mogućnosti što manjim slovima :krez:) npr. "osim ako je taj broj javan" i/ili tome sl.

Moja primjedba se odnosi na kućni broj, koji je javno dostupan, a ne na broj njegovog mobitela. Forum nije država u državi ili nešto slično, i nema zakonodavnog tijela koje zastupa interese većine, tako da nema smisla piliti po pravilima koja su u svom temelju načelna. Međutim, slažem se s tobom da pravila treba proširivati i dorađivati, pogotovo zato što trebaju vrijediti ista pravila za sve. Više o tome na PMu...

Petar 29-11-2009 17:01

Quote:

Originally Posted by Vedran (Post 76482)
Moja primjedba se odnosi na kućni broj, koji je javno dostupan, a ne na broj njegovog mobitela. Forum nije država u državi ili nešto slično, i nema zakonodavnog tijela koje zastupa interese većine, tako da nema smisla piliti po pravilima koja su u svom temelju načelna. Međutim, slažem se s tobom da pravila treba proširivati i dorađivati, pogotovo zato što trebaju vrijediti ista pravila za sve. Više o tome na PMu...

Točno, ti si napisao kućni broj, a _maestro_ br. mobitela, pa je tu došlo kod mene do greške. Zapravo sam pisao za neke buduće slične slučajeve koji bi se mogli dogoditi. Npr. neke "piratske" stranice su vrlo javne i dostupne, pa se po mnogim forumima ne smiju linkati.

jaran91 13-12-2010 11:46

Adresa

Jel može neko napisat adresu majstora Kocke? I po mogoucnosti malo detaljnije objasnit kak doc do njega?Iz Varaždina sam i ne snalazim se baš po Zagrebu pa da ne lutam... :rolleyes: :)

_maestro_ 13-12-2010 12:07

Quote:

Originally Posted by jaran91 (Post 92264)
Jel može neko napisat adresu majstora Kocke? I po mogoucnosti malo detaljnije objasnit kak doc do njega?Iz Varaždina sam i ne snalazim se baš po Zagrebu pa da ne lutam... :rolleyes: :)

adresa je: zagreb, vinogradi 46

... iz ilice se skrene u vinogradsku ulicu (poznatu po velikoj zagrebačkoj bolnici sestara milosrdnica)
kad prođeš pored bolnice, nakon nekoliko stotina metara skreneš lijevo iz vinogradske u ulicu vinogradi. cijelo vrijeme, još od ilice ideš uzbrdo...
jedino što je malo teže opisati to mjesto gdje treba skrenuti iz vinogradske u vinograde, pa je najbolje pitati nekog od prolaznika.

druga varijanta (brža ako ideš autom) je da se iz ilice skrene u ulicu nad lipom, pa produžiš ulicom vrhovec do kraja. na vrhu vrhovca skrenuti desno, pa odmah opet desno u vinograde. kockina kuća je druga od tog skretanja s lijeve strane ceste.

uostalom, upiši broj 01/3770773 u telefonski imenik (pretraga po broju) i pokazat će ti sve na karti grada.

Mario.zg 06-01-2011 12:12

Vidio sam jednu kontru koja je kotirana kod Kocke i lakirana, farbana i reparirana glasnjača.
Kotiranje bez prigovora, točno, uredno.
Glasnjača malo skrpana, bojana i prelakirana u crno, uredno i ok.
Najveći prigovor je za bočne stranice koje je zbrusio uz glasnjaču , valjda kad je nju šmirglao.
I to je tako ostavljeno bez boje i zaštite. I kad je lakirana glasnjača, lak je curio na bočne stranice na 5-6 mjesta i to je tako ostavljeno.
Tako da s jedne strane pohvalni uradci, a s druge ostale brljotine

hiron1 12-11-2018 18:50

Znaci povjeriti Kocki tamburu od Torme, Geza ili Belog bilo bi suludo.

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 16:10 sati.