![]() |
obavijest
...večeras u našoj kavani samo za stalne goste sviraju neki odabrani tamburaši i na vašu sreću...sve je besplatno...SAMO SE POJAVITE..zatvorit će nas
|
...može tamburaši...onu...meni najdražu...da smo se ranije sreli...
|
Quote:
Konobaru daj rundu za sve...moram na gažu ...živjeli :gita::pivo: |
Quote:
|
*
Jel' mi se čini, ili se ovaj kućerak polako pretvara u hard-rock caffe...
Daj jednu zidarušu..:cool: |
Quote:
|
Tzv. zidaruša
Quote:
Zidaruša je pivo, najčešće u staklenoj boci od pola litre (smeđoj ili zelenoj, manje bitno iako ne i nevažno), obično popularna žuja, ali i karlovačko, osječko i ine domaće brand-name marke koje su pristupačne cijenom; koje se konzumira pretežno iz boce (time se ostvaruje bolja emocionalna povezanost konzumenta i istog, a i zbog jednostavnog razloga što su ručice na "baušteli" većinom nečiste)... Tako da je s vremenom ta naša "zidaruša" postala skoro pa osnovni dio alata bez kojeg ni jedan majstor koji imalo poznaje struku ne ulazi u posao... :cool: |
zidaruša može značiti i šamar. odvaljen vanjskom stranom dlana po licu oštećenoga.
tzv. backhend :krez: |
...
...zavijan je put za salaš moj..pade noć i nesta ptica poj..mislio sam da ću moći ne mogu tom stazom proći...zavijan je put za salaš moj..
|
..
pa gdje ste svi...
|
a baš bi mogo nešta popit :D
|
I ja ću jednu aj živio:hik:
|
...ako noćas popijem još jednu..odvest će me sjećanje do Lenke..
|
1 Attachment(s)
|
Zovem rundu za sve:hik: (daj ako može jedno pola kile):D:D
|
Ide runda majstore:hik::pljesak::pljesak:daj jedno pola kile dok se ne ohladi:D:D
|
reci meni, ptico siva, sokole
reci meni, ptico siva, zašto drage nema kraj mene... |
...zaklet ću se ja pred svima..da te nisam ljubio
da za tobom nisam plak"o..nit za tobom žudio... laže srce, lažu snovi...verovati neću laže Cigan, laže pesma..laž je sve na svetu... |
Jel radi ova birtija?Ako radi, molit ću lijepo....Ja o prošlosti ne mislim više
i ne žalim svoj minuli san samo sećanja mnoga mi budi tamno višnjeve boje šal. U tom šalu sam njega ja srela svojom ljubljenom zvao me tad šalom lice sam sakriti htela kad me dragi moj ljubljaše tad..... |
...radi birtija..a ja danima sama čamim u njoj dok se vi skitate...pa evo ti pjesme..ludo jedna...drugu ljubit nisam mogao..ne kažem da nisam probao...al u srcu samo jedna..koja ne zna da je vrijedna ..da se zbog nje život potroši..
|
| Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:57 sati. |